Cetăţenii din Germania sunt ŞOCAŢI! O Fetiţă de 7 ani a fost VIOLATĂ de un turc …

O nouă dramă loveşte Germania. Un bărbat în vârstă de 30 de ani, a răpit o fetiţă de 7 anişori care se afla pe terenul de joacă şi a violat-o. Fapta de viol a avut loc în oraşul Kiel din Germania. „S-a emis mandat de arestare, marţi, împotriva bărbatului”, a anunţat Axel Bieler, procurorul care se ocupă de caz. Conform datelor emise de organele de poliţie, în dimineaţa de duminică, violatorul s-a apropiat de locul de joacă din cartierul Gaarden, unde se aflau copiii, a luat fetiţa, pe care a dus-o în apartamentul unde locuia şi a violat-o.

După ce fapta violului s-a consumat, bărbatul a dat drumul fetiţei pentru a se duce acasă, au declarat poliţiştii care se ocupă de acest caz cutremurător. În urma controlului medical, medicii au confirmat că fetiţa a suferit „traumatisme grave” în urma abuzului sexual la care a fost supusă. Violatorul a fost prins imediat de către poliţie, dar nu şi-a recunoscut fapta de care este acuzat.

Organele de anchetă au mai declarat că acesta este un cunoscut al poliţiei după ce, cu ceva timp în urmă, a mai fost învinuit de hărţuire sexuală adusă unei fetiţe de numai 5 ani. Conform celor de la bild.de, violatorul este cetăţean german dar provine dintr-o familie de origine turcă. Sursă articol. Sursă foto.