Povestea incredibilă a celei mai SEXY TIRISTE de pe ŞOSELELE Europei

Povestea româncei Crina Miclescu a devenit virală pe Internet, după ce a fost publicată pe site-ul ziarului adevărul.ro. Este o poveste frumoasă, când tristă, când veselă şi extraordinar de simplă. Este blondă, are ochii albaştri, trupul suplu de invidiat, are o naturaleţe fermecătoare şi debordează de veselie. Crina Miclescu este de meserie şofer profesionist de TIR şi conduce un autotren de 40 de tone. Mai frumoasă decât ea este doar fiica ei, adolescentă, iar cel mai mândru de cele două este capul familiei, de profesie muzician.

crina-miclescu-frumuse-ea-care-conduce-un-tir_580321

Cu toţii ne întrebăm cum a ajuns să practice o meserie unde numai bărbaţii răzbesc? Crina Miclescu este fiică de şofer de TIR, a călătorit de nenumărate ori în cabina tirului condus de tatăl ei și a prins repede dragostea pentru mastodonții cu care tatăl ei bătea drumurile României. Ajunsă la vâsrta majoratului, a ales să-și urmeze părintele în această meserie și când a îndeplinit vârsta legală, a dat examen și spre surprinderea tuturor a luat carnetul de șofer profesionist.

Din acel moment, a condus pentru o perioadă, un tir Mann, făcând ruta Târgu Jiu- Craiova, și a reușit repede să iasă în evidență. Polițiști aflaţi în trafic, îi opreau tirul de culoare roșie doar să se convingă că nu au vedenii și că la volan este întradevăr o femeie. Anul 2010 a fost unul greu pentru Crina, firma la care lucra a intrat în faliment şi aşa a ajuns să nu-şi mai permită să plătească ratele la bănci. Imediat a plecat în Spania, unde a găsit de muncă ca şofer pe tir, numai că angajatorii nu au fost serioşi şi au încetat să o mai plătească.

A fost nevoită să găsească alt loc de muncă şi aşa a ajuns la o altă firmă de transport unde îşi desfăşoară activitate de 4 ani de zile. Este foarte mulţumită de meseria ei, are un salariu bunicel şi face curse regulate între Spania şi Italia, pe un traseu care are minim 1600 de km. Ea povesteşte că în drumurile ei a întâlnit tot felul de oameni, doar că majoritatea tiriştilor o văd ca pe o tipă foarte sexy şi nu ca pe o colegă de drum.

loading...

Foarte mulţi au întrebat-o dacă “are chiloţi pe ea”, iar ea le-a răspuns calm: “Chiloţi am, dar nu am rovignetă, de abia am încărcat, promit că mă duc acum să cumpăr” a mai declarat Crina Miclescu pentru cei de la Antena Stars. Crina se gândeşte şi îşi aduce aminte că odată a rămas în pană şi a primit propunerea să fie ajutată, doar că aceasta era cam aşa: “Opresc să te ajut dacă-mi dai o bucată de …”. Nu a fost cazul şi a rezolvat ea singură totul. Sursă articol.

Sursă foto: botosaneanul.ro