ŞOCANT! În India, doi FRAŢI au ÎMBĂTRÂNIT de MICI / Galerie FOTO

Anjali Kumari şi Keshav Kumari sunt doi fraţi din India care trăiesc în regiunea Ranchi şi amândoi suferă de o boală cumplită, datorită căreia viaţa lor a devenit un coşmar zilnic. Mai bine zis, este vorba de o boală foarte rară numită Progeria, o tulburare genetică care face organismul să pară mult mai îmbătrânit decât ar trebui. Anjar Kumari, are doar 7 anişori dar pare că ar avea vârsta de 70 de ani, iar fratele său Keshav Kumari, are doar 1 an şi jumătate, cu toate că acesta arată de minim 60 de ani.

Ambii fraţi suferă şi de o altă boală rară numită Cutis Laxa, despre care medicii indieni spun că este incurabila şi nu se poate face nimic în privinţa vindecării ei. Cei doi fraţi mai au o sora în vârstă de 11 ani, dar aceasta nu suferă de niciuna dintre maladiile cu care se confruntă fraţii ei. Întrebaţi de cei de la publicaţia Mirror, despre cum este viaţa lor, fratele cel mare povesteşte că este tachinat mereu din cauza aspectului său fizic.

„Oamenii se holbează mereu la mine şi comentează negativ”, a mai spus el. De când i-au adus pe lume, părinţii caută cu disperare un leac pentru boala copiilor, numai că medicii din India le-au transmis că, singura lor speranţa este în spitalele din strainatate. Sursă articol.

copii5

copii bun

copii3

copii4