Şi-au internat bebeluşul de 6 luni pentru răceală, iar după câteva zile au primit vestea morţii lui. “A luat un microb”

O familie sărmană din Iaşi, şi-au internat acum o săptămână, bebeluşul de 6 luni care se simţea rău din cauza unei răceli. După câteva zile de la internare, părinţii au fost anunţaţi că fetiţa lor a decedat, relatează stirileprotv.ro Rudele familiei îndurerate declară faptul că, doctorii le-au spus despre fetiţă că aceasta ar fi luat un microb din spital, aceasta fiind cauza principală care a dus la deces. Părinţii aşteaptă necropsia care va lămuri cauza morţii micuţei lor. Totul a început în ziua de 25 ianuarie, când părinţii au venit la spital cu fetiţa care era răcită.

După numai trei zile, medicii au externat-o, deşi nu era vindecată, au declarat părinţii. După numai câteva zile, aceştia au revenit la clinică, deoarece starea de sănătate a copilei se degradase rapid. În dimineaţa zilei de joi, fetia a murit. De la spital, părinţii încă nu au primit certificatul de deces, întrucât se aşteaptă mai întâi raportul medico-legal.

Ionuţ Ciobanu, tatăl fetitei: “Săptămâna trecută a fost internata în spital cu o simplă răceală. Ei au vrut să-i facă tratament injectabil şi au căutat vena la mană şi de 4 ori l-au bagat şi pe acolo a luat un microb. I-au facut analizele şi au găsit că acolo unde a fost înţepată făcuse infecţie”

Mariuţa Avădanii, mama fetiţei: “Fata mea a fost răcită şi când am ajuns aici i-a găsit infecţie la mână. Au tras-o la cinci raze şi i-a găsit un umăr mai mare şi unul mai mic. La umărul stâng i-a găsit infecţie şi a tăiat-o la mână şi s-a împrăştiat peste tot.”

Rudele fetiţei îşi doresc să afle exact ce s-a întâmplat.

Conducerea Spitalului de Copii “Sfânta Maria” nu a oferit deocamdată un punct de vedere oficial. Familia sărmană nu are nici bani să-şi îngroape singurul copil. Părinţii îndoliaţi au declarat că, după ce vor avea actul de deces de la spital, vor să depună plângere împotriva doctorilor pe care îi suspectează că nu şi-au făcut datoria. Sursă articol.

loading...