AVERTIZARE pentru ŞOFERI! Dacă eşti atacat în MAŞINĂ, urmează sfaturile … FOTO / VIDEO

Lumea celor care sunt în cautare de “metode noi”, prin care se pot câştiga bani fără a depune niciun fel de efort. Pe lângă metodele clasice de tâlhărie la drumul mare, a apărut şi metoda “ouă pe parbriz”. Este o metodă destul de nouă, iar mulţi dintre şoferi nu o cunosc, sau mai bine spus, nu ştiu cum să reacţioneze în cazul în care se află într-o astfel de situaţie limită. O nouă tâlhărie brevetată de români prin ţările Occidentale a ajuns să facă victime şi în România potrivit poliţiştilor.

oua_electorale-680x365

Aruncarea cu ouă în parbrizul maşinilor care circulă în special noaptea, este ultima găselniţă prin care oameni nevinovaţi ajung să fie tâlhăriţi la drumul mare. Metoda a fost aplicata în străinatate, în special în zone turistice unde şoferii nu sunt atenţi la prea multe detalii încercând să găsească locuri de cazare sau de parcare. Aşa că dacă conduceţi pe timp de noapte şi vi se aruncă cu ouă crude pe parbriz, în nici un caz să nu actionaţi ştergatoarele şi să nu stropiţi parbrizul cu lichid de spălare. Ouăle amestecate cu apa vor crea un strat opac pe parbriz şi nu veţi mai vedea nimic, chiar şi folosind ştergatoarele.

furt-din-masina

Atunci veţi fi obligat să vă opriţi şi cu mare probabilitate veţi fi victima unei tâlhării. Lăsaţi ouăle să curgă pe parbriz fără să încercaţi să-l curăţaţi cu ştergătoarele şi lichi de parbriz. Continuaţi să mergeti cu maşina cât mai departe posibil de locul accidentului. Opriţi-vă numai atunci când aţi ajuns într-un loc sigur.

P.S. Un alt sfat care vă poate salva: dacă circulaţi într-un oraş aglomerat şi aveţi de aşteptat la foarte multe semafoare, închideţi toate uşile autoturismului, inclusiv pe cea de la portbagaj, pentru că în orice moment un HOŢ vă poate deschide portiera pentru a vă deposeda de un lucru sau obiect aflat în interiorul maşinii.

Transmiteţi mai departe, cât mai multor persoane, pentru a nu le lăsa să ajungă victimele acestor tâlhari. Sursă foto. Sursă articol.

VIDEO / O nouă tactică de furt din maşină, în plin trafic