Româncă, MAMĂ a trei COPII, prinsă la FURAT în magazinele din Viena

O româncă în vârstă de 45 de ani, a fost arestată în Viena pentru că a fost prinsă cum fura din magazine. Aceasta avea trei copii, doi băieţi de 17 şi respectiv 12 ani şi o fată de doar 10 ani. Femeia mergea în magazine însoţită de fiul cel mare, dar în cazuri când nu era foarte mare aglomeraţie în magazine se folosea şi de ceilalţi doi copii mai mici. Femeia în vârstă de 45 de ani a apucat să fure, din septembrie până în noiembrie 2015, pantaloni și poșete în valoare de 18.000 de euro din magazine aflate în Tulln, Stockerau, Mödling, St. Pölten, Bad Vöslau, Eisenstadt și Viena.

POL

Aceasta se folosea de copiii ei pentru a fura din magazine. Ea îşi învăţase copiii să-i țină de vorbă pe vânzători, timp în care ea îndesa marfa furată în genți. În mare parte, marfa furată era vândută bărbat, care a fost și el prins în Simmering și arestat în aceeași zi. Restul bunurilor erau date la schimb cu alte produse care erau apoi vândute pe internet.

Românca a fost prinsă, împreună cu fiul ei în vârstă de 17 ani, în locuința sa din Leopoldstadt. Autoritățile au reușit să recupereze o parte din bunurile furate și suma de 4.200 de euro. Sursă articol. Sursă foto.

loading...