ŞOCANT! Un tânăr american şi-a decapitat câinele. Află de ce…

Totul s-a întâmplat în statul american Florida. Într-o dimineaţă, vecinii unui tânăr de 28 de ani s-au speriat de sunetele ciudate care se auzeau din
curtea casei sale. Aceştia au chemat imediat patrula de poliţie pentru a se clarifica lucrurile. Potrivit site-ului stirileprotv.ro, Javier Orelly, tânărul care și-a decapitat câinele, locuia într-o casă modestă din Florida, înconjurată de o grădină frumoasă. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat cu groază că tânărul își decapitase câinele și încerca să ascundă urmele teribilului gest. Când poliţiştii au ajuns la locuinţa modestă a tânărului, acesta se pregătea să arunce cadavrul câinelui într-o groapă săpată special pentru acest lucru. Oamenii ajunşi la locul crimei au declarat că nu au mai văzut până acum o astfel de cruzime făcută de un om, câinelul său care l-a slujit ani de zile.

Bărbatul a fost acuzat de omor şi întrebat de poliţişti de ce a făcut groaznica crimă, acesta a răspuns că a fost cuprins de teamă, în momentul în care „câinele s-a uitat ciudat la el”, acționând astfel în legitimă apărare, pentru a-și salva viața. După ce au primit o asemenea declarație, polițiștii au rămas absolut șocați. Javier Orelly a fost dus la secție și arestat preventiv până când adevărul va ieși în totalitate la suprafață. Ajuns după gratii și întrebat în amănunt despre nefericitul incident în care este implicat, bărbatul a spus că în momentul în care a comis decapitarea era foarte stresat și pentru a-și regăsi liniștea trebuia neapărat să ucidă un animal.

În urma anchetei efectuate de către poliţişti, aceştia au mai descoperit o scândură pe care era gravat cuvântul „tortură”. În locuința tânărului s-au găsit mai multe blănuri și inclusiv o rață moartă. Javier Orelly va rămâne în arest până când judecătorii îi vor stabili o pedeapsă pentru faptele comise. Sursă articol. Sursă foto.