Întâmplare ŞOCANTĂ! A înviat din morţi în timp ce era dus la groapă / VIDEO

Nimic nu este “întâmplător” pe lumea asta. Cazul şocant care a tulburat oraşul Filiaş din judeţul Dolj este cunoscut de la mic la mare. Omul se numea Ilie Dobre şi a povestit că la vârsta de 37 de ani a ajuns la spitalul Filiaşi în stare foarte gravă, iar medicii l-au diagnosticat cu ciroză hepatică. La scurt timp după ce a revenit acasă, pe data de 20 ianuarie 1992, acesta a decedat. După 24 de ani, “mortul” are curajul să povestească:

„Am trecut printr-un tunel şi am revenit la viaţă şi am înviat chiar înainte să fiu îngropat. Toata lumea a fost speriată atunci, iar preotul s-a speriat ăi a luat-o la fugă. Dumnezeu mi-a ajutat şi m-a readus la viaţă, că dacă îmi reveneam la câteva zile de la înmormântare, atunci era prea tarziu. Şi acuma îi mulţumesc lui Dumnezu că mai sunt în viaţă“, a povestit omul în ziua în care s-a întors din morţi, de mai bine de 23 de ani.

Norocosul bărbat spune că a învăţat să se bucure de fiecare zi ca şi cum ar fi ultima.

„Imediat după ce am revenit din morţi, am şi orbit, dar mi-am revenit la scurt timp după ce, într-o noapte mi-a apărut din nou în vis domnul Iisus Hristos. Şi pot să spun ca nimic nu este întâmplător în viaţă. Acuma sincer mă bucur de tot ce este în jurul meu. Pentru că în urma cu 23 de ani m-am născut a doua oara“, a povestit Ilie Dobre.

Vecinii îşi aduc şi acum aminte ineditul incident şi povestesc cu teamă că tot ceea ce s-a întâmplat acum 23 de ani a îngrozit întreaga comunitate.

“Ilie Dobre s-a ridicat din coşciug înainte să fie dus la groapă şi a cerut un pahar cu apă.”, işi amintesc localnicii.

„Era foarte bulversat şi nu ştia ce se întâmplă la el în casă. Iar în momentul în care omul a cerut un pahar cu apă, că îi era sete, toată lumea s-a speriat şi au început să o ia la fuga. Tot timpul când ne întâlnim pe stradă îi mulţumeşte lui Dumnezeu că traieşte. A avut noroc şi zile, că putea să îşi revină imediat după înmormântare şi nu îl mai scotea nimeni din groapă“, a povestit un consătean.

Sursă articol. Sursă articol.

loading...