Abuzată în mod repetat, o tânără i-a tăiat organele genitale cumnatului şi le-a dus la poliţie

Cazurile în care femeile sunt abuzate sexual se înmulţesc pe zi ce trece, cu toate că există o abundenţă de campanii educative care promovează “Stoparea violenţei sexuale”. O tânără de 32 de ani, din oraşul Sidhi / India, a trăit timp de mai mulţi ani, drama vieţii ei. Potrivit stirileprotv.ro, femeia locuia cu şoţul ei şi cei trei copii în casa cumnatului ei. Deoarece soţul era plecat la muncă într-un oraş mai îndepărtat şi lipsea mult de acasă, cumnatul ei o supunea destul de des abuzurilor sexuale.

abuzul-sexual-300x225

Sătulă de umilinţele repetate la care era supusă, tânăra a hotărât să-şi facă singură dreptate. Aceasta a pus la cale un plan diabolic pentru a scăpa de violanţa sexuală a cumnatului. Într-una din zilele în care erau doar ei doi, fratele soţului a făcut ceea ce îi plăcea cel mai mult, femeia i-a răspuns dorinţelor acestuia, iar într-un moment de neatenţie i-a tăiat organele genitale. Imediat, a pus organele genitale într-o pungă, şi-a luat cei trei copii de mână şi a mers la prima secţie de poliţie din Sidhi, localitate în care a avut loc incidentul.

Odată ajunsă la poliţie, a povestit acestora despre violurile repetate la care era mereu supusă şi că aceasta era singura metodă prin care putea pune stop abuzurilor sexuale ale cumnatui. Organele de poliţie au trimis de urgenţă un echipaj medical pentru a-i salva viaţa violatorului, numai că în momentul când au ajuns la casa acestuia, au constatat că s-a sinucis. Conform unei declaraţii date de purtătorul de cuvânt al secţiei de poliţie, femeia a fost arestată și acuzată pentru tentativă de omor.

stop_8

loading...

Tânăra susține că nu regretă nimic din ce a făcut și este pregătită să își ispășească pedeapsa pentru fapta sa. Cei trei copii au rămas în grija tatălui care a declarat că de acum va fi mai atent în casa cui își va lăsa cei trei copii. Presa internațională care a relatat ineditul eveniment nu a dorit să facă cunoscut numele femeii, dar nici pe cel al bărbatului mutilat.  Sursă articol.