A MURIT într-un BORDEL şi a fost dus la MORGĂ cu PROSTITUATA “LEGATĂ” de el.

De curând, un bătrân din China şi-a găsit sfârşitul în timp ce era clientul unei case de toleranţă. Când se simţea în al nouălea cer, în momentele de intimitate maximă, domnul mai în vârstă a făcut stop cardiac. Chemaţi la faţa locului, medicii nu au mai reuşit să-i salveze viaţa. Ineditul este acela că, “domnişoara” care îşi vindea trupul, a rămas “ataşată” de trupul lui inert, suferind un fel de penis captivus post-mortem. Pe site-ul Miaopai a fost postat un video în care este filmată metoda de transport a “victimelor” la spitalul de urgenţă.

Separarea celor doi a fost destul de problematica, deoarece unul era decedat, iar celălalt ere viu şi legat fără voinţa lui celălalt, medicii fiind nevoiţi să realizeze o intervenție chirurgicală. Cu toate că este presupusă cauza morţii, trupul neînsuflețit al bărbatului, va fi supus necropsiei, pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului. În clipul video prezentat pe site, cuplul este acoperit cu un cearceaf pentru a-i fi protejată identitatea. Conform datelor din statistici, anual peste 5oo.ooo de oameni mor în timpul unui act sexual. Surprinzător este faptul că doar un procent de 20% dintre aceste persoane au decedat în timpul partidelor de amor cu soția sau cu iubita.

Majoritatea şi-au trăit ultimele clipe din viață, în brațele prostituatelor. Medicii specialişti avertizează că bărbații prezintă un risc mai mare decât femeile, de a face stop cardiac în momentele de intimidate cu partenera. În mod normal, actul sexual întregeşte dragostea dintre două persoane, însă există şi situații când această activitate poate duce la un deces. Cauzele decesului în aceste momente sunt multiple şi destul de greu de explicat 100%. Cea mai întâlnită cauză expusă de specialişti, care duce la un deces în timpul actului sexual, se pare a fi efortului foarte mare depus. Bolile cardiovasculare au crescut ca număr în ultimii ani, cu o viteză uimitoare, din cauza alimentației și a nivelului de stres la care suntem cu toţi supuşi în fiecare zi.

Cele mai multe accidente vasculare s-au înregistrat în statele cu venituri mici, unde pacienții nu îşi permit să urmeze tratamente costisitoare pentru sănătatea inimii. Conform studiilor realizate de Organizația Mondială a Sănătății, accidentele vasculare pot fi prevenite dacă bolnavii se prezintă la medicul specialist şi urmează un tratament adecvat. La nivel mondial circa 600 de milioane de oameni sunt diagnosticați cu hipertensiune arterială. Sursă articol.

loading...