În BIBLIE s-a descoperit un “LEAC” care vindecă orice BOALĂ

Astăzi o să vă spun un lucru SECRET ce l-am găsit scris într-o carte bisericească şi am rămas UIMIT. Citind, am descoperit un îndemn, un sfat: dacă eşti bolnav într-o zi, TE rog caută în curtea ta, în jurul casei tale, unde trăieşti zilnic, deoarece Dumnezeu face să crească MEREU lângă tine, o plantă care te va VINDECA, trebuie doar să crezi, să o foloseşti şi VEI fi MEREU SĂNĂTOS! Există şi în BIBLIE, o reţetă miraculoasă care se prepară din cele mai vechi timpuri.

masline-1

Astfel, măslinele cât și uleiul făcut din acestea sunt pe de o parte alimentele nelipsite din bucătăria multora dar în același timp sunt și “medicamente” care se folosesc extrem de mult ca şi leacuri “băbeşti”. În acest fel medicamenos, frunzele de măslin posedă cele mai puternice proprietăți vindecătoare ce pot combate tuberculoza, pneumonia, gonoreea, herpesul, răceala, hepatita B, meningita și chiar mult mai multe boli, din cauză substanţei numită “oleuropeină” pe care o conține.

Datorită puterii miraculoase a frunzelor de măslin, le putem folosi ca fiind cel mai bun cicatrizant recomandat a fi folosit în urma operațiilor care au tratat infecțiile urinare. Frunzele măslinilor previn întotdeauna infecțiile fungice ce se transmit prin contact direct de la o persoană la alta. Conform celor scrise de doctorulzilei.ro, prepararea vestitului leac miraculos nu este deloc dificilă.

Acesta este un ceai preparat din frunzele de măslin, astfel că băutura rezultată va fi una extrem de eficientă împotriva bolilor precum: gripa, malaria, encefalita, arteroscleroză, botulism, penumonie gonoree și ulcer stomacal. Este demonstrat că o persoană care consumă zilnic ceaiul din frunze de măslin, va avea un corp mult mai sănătos, și va încărca cu energie tot sistemul imunitar. Traumele, precum chimioterapia, suportate de anumiți oameni vor dispărea ca prin minune. Frunzele de măslin mai conțin și substanțe antivirale cu proprietăți și rol curativ antifungic. Acestea trateaza în mod complet un număr mare de boli.

loading...

CUM se PREPARĂ REŢETA MIRACULOASĂ

Pentru rețeta ceaiului din frunze de măslin aveţi nevoie de circa 15 – 20 de frunze uscate de măslin şi 200 – 300 ml. de apă fiartă. Mai întâi se fierbe apa. Se iau apoi frunzele de măslin și se pun în apa deja clocotită. Se mai țin la foc încă vreo 2 – 3 minute. După aceasta este nevoie ca să rămână la infuzat încă vreo 10 minute. Când procesul se încheie le puteți scoate din apă. Ceaiul se poate consuma atât rece cât și cald. Se adaugă după gust miere, zahăr ori lămâie.

Cei care au citit BIBLIA, ştiu cu siguranţă că măslinul este menţionat de mii de ori. Miraculosul arbore de măslin este considerat simbolul păcii, gloriei, înțelepciunii și fericirii, el fiind “martor” al nenumăratelor evenimente biblice. SĂNĂTATE şi Toate Cele BUNE! Sursă articol.