CRIMĂ teribilă în Italia! O badantă ROMÂNCĂ şi FIICA ei, UCISE de propriul FIU

Poliţia din Italia a fost pusă pe jar de o teribilă crimă întâmplată acum câteva zile. O badantă româncă şi fiica ei au fost declarate dispărute pe data de 12 februarie 2016. Misterul dispariţiei celor două a fost elucidat la câteva zile distanţă de către anchetatorii italieni. Cele două fusese ucise cu sânge rece de către fiul femeii, fiind frate cu una dintre victime, aceasta fiind o copilă de doar 12 anişori. Tânărul care şi-a omorât mama şi sora, se numeşte Andrei Filip şi trăia împreună cu acestea în Italia. Pentru ca nimeni să nu afle despre crima comisă de el, acesta a luat cadavrele şi le-a aruncat în apele unui râu.

Conform celor relatate de cotidianul local Corriere del Veneto, odioasa crimă este cu atât mai condamnabilă cu cât cele două trupuri nevinovate au fost tranșate, după care au fost aruncate în albia râului. După ce criminalul a fost prins de către poliţişti, acesta a fost supus unui interogatoriu pe timpul unei întregi nopţi, iar detaliile povestite de acesta au fost greu de descrie de către anchetatori. Pe mama lui a omorât-o sub privirile surorii sale, totul plecând de la o ceartă mai veche petrecută cu câteva zile în urmă. Mama sa, Mirela Bălan, era angajată ca badantă la o familie şi locuia împreună cu fetiţa sa de 12 ani.

Toate urmele dispariţie lor duceau până în zona râului Adige. Anchetatorii s-au confruntat cu o misiune destul de dificilă, deoarece au fost nevoiţi să recupereze rămăşiţele celor două victime din albia râului. În ziua de 20 februarie, au fost folosiţi scafandri din cadrul brigadei carabinierilor din Genoa. În urma declaraţiilor date de către criminal, Departamentul de Cercetare al poliției italiene a reconstituit faptele. Andrei Filip le-a omorât pe cele două rude ale lui în data de 12 februarie, după care a fugit înapoi în România. Poliţiştii şi-au dat seama de acest fapt pentru că plecarea înapoi în țară a lui Filip coincide cu data dispariției femeii.

Imediat după ce a fost adus în Italia pentru a fi interogat, criminalul a cedat psihic şi a povestit totul anchetatorilor. Printre altele, el a recunoscut că și-a omorât mai întâi mama după o ceartă petrecută chiar sub ochii surorii sale, apoi a ucis-o și pe sora pentru ca aceasta să nu mai poată povesti la nimeni despre ceea ce văzuse. După ce le-a omorât, a intrat în panică şi a tranșat cele două cadavre ajutându-se de un cuțit.

A băgat cele două trupuri măcelărite în saci, apoi a mers şi le-a aruncat în râu, fiind convins că apele și curenții repezi vor șterge orice urmă. Ca o ironie a sorţii, Mirela Bălan, mama criminalului, a postase pe facebook un mesaj destul de tragic: “Cei care ar trebui să fie cei mai aproape de tine te rănesc cel mai tare”. Motivul crimei încă nu este cunoscut sau nu a fost dezvăluit de către anchetatori. Sursă articol.

loading...