Bărbaţii au înnebunit la anunţul acesta: Tânără sexy caut soț care să mă lase însărcinată

Când inspiraţia îţi este la îndemână, nu trebuie decât să vrei un lucru şi acesta ţi se va întâmpla în zilele ce urmează. O tânără din Rusia, foarte atrăgătoare şi sexy, a avut inedita idee de a se ajuta de un celebru site de socializare, pentru a-şi îndeplini cel mai arzător vis al ei. A postat un anunţ matrimonial în care specifica faptul că are nevoie de un bărbat serios şi puternic, care să o lase însărcinată. Inevitabilul s-a produs, iar tânăra rusoaică a fost invadată de mii de mesaje în care bărbaţii îşi arătau disponibilitatea de a o ajuta în demersurile întreprise de ea. Conform celor relatate de site-ul RomaniaTV, frumoasa rusoaică a specificat foarte clar că nu va fi vorba de o căsătorie în adevăratul sens al cuvântului, ci numai de conceperea unui copil.

o-rusoaica-sexy

De ce doreşte aceasta un copil? Tânăra a explicat că, este visul cel mai mare al mamei ei, de a avea un nepoţel, iar ea îşi iubeste atât de mult mama încât cu siguranţă îi va îndeplini visul. Tânăra se numeşte Elena Komleva din Celiabinsk, Rusia, iar acum se gândeşte foarte serios să aleagă împreună cu mama ei, candidatul cel mai serios care îi va dărui mult doritul bebeluş. Mama ei este pregătită să aibe un nepoţel, iar în acest demers al ei, s-a pregătit asiduu cu o grămadă de hăinuţe care vor fi folosite la momentul oportun.

1

Elena Komleva, s-a destăinuit celor care sunt pretendenţi la funcţia de “viitor tătic” că deocamdată nimeni nu o iubește dar poate va veni și ceasul ei. Frumoasa blondă a lăsat să se înţeleagă faptul că, a suferit foarte mult într-o relaţie anterioară şi a avea un nou iubit sau un viitor soţ nu este pentru ea o prioritate în acest moment. Prioritatea principală este aceea de a-i dărui mamei ei un nepoţel. Nu puţini au fost aceia care s-au arătat “foarte interesaţi” de provocarea lansată de blondină iar alţii au dat de înțeles că “viitoarea bunică” are un comportament foarte nefiresc legat de viața intimă a fetei ei.

loading...

4

Cu alte cuvinte, frumoasa rusoaică nu are motive să-i fie ruşine de ceea ce a făcut, nici în fată oamenilor dar nici în faţa mamei sale. Tatăl copilului ei va fi 100% doar unul biologic, din cauza faptului că, nu poate concepe ca în acest moment al vieţii ei să mai poată pune suflet într-o relaţie de iubire. În ceea ce priveşte viitorul, tânăra rusoaică a spus că de acum încolo, mama ei va fi cea care îi va hotărî destinul și alesul inimii. Sursă foto. Sursă articol.

5