O badantă româncă şi-a adus în România familia de care avea grijă în Italia

Poveştile de viaţă sunt de multe ori exemple pentru cei care le citesc. Foarte multe românce şi-au părăsit familiile din ţară şi au luat drumul străinătăţii pentru a-şi face un trai mai bun. Cu timpul, nu puţine au fost cele care au rămas definitiv în Italia, iar familiile lor din ţară au rămas dezbinate şi fără ajutorul lor. Povestea ce urmează este contrariul celor scrise mai sus. O familie de italieni se mută în România, alături de badanta care i-a îngrijit o perioadă lungă de timp. Conform celor de la emigrantul.it, familia este din localitatea Susa, aflată la o distanţa de numai 50 de kilometri de oraşul Torino.

Infirmier2

Familia s-a hotărât să își părăsească țara natală și să se mute în România, alături de femeia care i-a îngrijit. Familia italiană este formată din mamă, tată și bunici, și-au părăsit patria și au început cu toții o nouă viață în România, lăsându-și fiica în Italia. În decursul a mai multor luni de zile, fata acestora a încercat din răsputeri să-și convingă familia să nu o părăsească, iar aceştia nici nu au vrut să audă de sfaturile fiicei lor și s-au mutat în Moldova, acasă la badanta româncă, în localitatea Vârteșcoiu de lângă Odobeiul Vrancei.

După decizia destul de şocantă a familiei italiene, fiica îşi acuză familia că a abandonat-o. Ba mai mult, aceasta susține că alegerea făcută de familia ei i-a produs dezgust şi dezamăgire. Conform relatării celor de la stiriactuale.ro, fata susține că familia a făcut o procură pe numele ei, înainte de a se muta în România, prin care să pară că fata renunţă la drepturile de moştenitor, astfel că ea nu are acum niciun drept asupra banilor din conturile părinților. Presa din peninsulă a încercat să ia legătura cu familia de italieni, dar și cu badanta româncă, numai că în acel moment, unul din membrii familiei plecase spre Italia, iar românca nu era acasă.

Jurnaliștii de la publicaţia leggo.it, susțin că tot mai mulţi italieni preferă să se mute în ţara noastră, deoarece aici viața este mult mai ieftină și poți
să trăiești decent și cu bani puțini decât în Italia. În ceea ce priveşte viitorul, dacă ţara nostră se va dezvolta tot mai mult din punct de vedere economic, se poate ca, tot mai multe familii de italieni să-şi cumpere locuinţe în România pentru a se muta definitiv aici. Sursă articol.