Curiozitate feminină – Cât de DOTAŢI sunt bărbaţii, în funcţie de zodie …

Dacă ai curiozitatea să ştii care sunt cei mai dotaţi reprezentanţi ai zodiacului din punct de vedere sexual, află mai jos ce le-au dăruit astrele la acest capitol. Potrivit celor de la 3anyway.ro, bărbații sunt înzestrați de natură în funcție de zodia în care s-au născut. Bărbații născuți în zodia berbec sunt foarte bine dotați și sunt conștienți de acest lucru. Nativii din zodia taurului sunt la fel de norocoși precum berbecii. Despre bărbații născuți în această zodie se zice că sunt amanții perfecți.

MIRATA

Din păcate, gemenii nu sunt la fel de bine dotați. În schimb, bărbații născuți în această zodie sunt persoane fermecătoare, care ajung să cucerească femeile mai ales datorită aspectului fizic. Acest lucru îi ajută să compenseze unele „lipsuri”!

La fel de ghinioniști sunt și bărbații născuți în zodia racului. În schimb, aceștia nu văd în acest lucru un dezavantaj, și compensează prin sentimentalism și tandrețe. Un mare dezavantaj al lor este acela că în momentul în care joacă rolul de amant, devin cam iresponsabili.

Despre bărbații născuți în zodia fecioară se poate zice că natura nu a fost nici darnică nici foarte zgârcită. Acestora nu le place să iasă în evidență prin astfel de calități.

Bărbații născuți în zodia balanță sunt persoane destul de nesigure pe calitățile lor. Aceștia se liniștesc în momentul în care partenerul de viață le face complimente.

Despre scorpioni se poate zice că sunt persoane senzuale și erotice. Bărbații care s-au născut în această zodie sunt printre cele mai înzestrate din întreg zodiacul.

Din nefericire nici capricornii nu se pot lăuda că au fost tare înzestrați de natură. Fiind conștienți de acest lucru, nativii acestei zodii încearcă să cucerească femeile prin alte metode.

Vărsătorii nu se pot plânge de dotările lor, deoarece aceștia sunt situați la mijlocul clasamentului. Conștienți de acest lucru, nativii zodiei încearcă să facă noi cuceriri prin metode clasice.

Nici peștii nu se pot lăuda foarte mult cu dotările lor, dar în același timp aceste lipsuri nu îi fac să se simtă inferiori celorlalte zodii. Aceste persoane sunt cuceritoare înrăite, unele dintre ele fiind chiar dependente de relaţiile sexuale. Articol preluat de pe ro.blastingnews.com