Un angajator italian de 78 ani a abuzat sexual o româncă.

Cazurile de abuz sexual sunt în continuă creştere în Italia. Foarte multe femei de naţionalitate română, ajung victime ale celor care le-a angajat să lucreze pentru ei. O româncă a trăit clipe de groază în momentul când şeful ei a abuzat-o sexual. Românca locuia în Martinsicuro, Italia şi susține că a fost agresată sexual de șeful ei. La începutul acestui an, atât victima cât și italianul au fost audiați. Procesul a fost judecat cu uşile închise, iar la audieri au participat doi martori şi ginecologul care a examinat-o pe româncă.

abuzul-sexual-300x225

Conform celor scrise de gazetaromaneasca.com, procesul a fost amânat până în luna martie 2016, când vor fi audiați mai mulți martori. Fapta de abuz sexual a avut loc în anul 2013, când românca era angajată ca muncitoare la hotelul agresorului. Într-o zi, românca l-ar fi sunat pe patron pentru a-i cere drepturile salariale pe ultimile luni, fiind supărată că nu a fost plătită pentru munca ei. Atunci, patronul în vârstă de 78 de ani, a chemat-o în biroul lui pentru a-i da banii.

În birou, aceştia s-au certat în privinţa banilor, iar patronul ar fi luat pistolul și a amenințat-o pe femeie că o va ucide, spunându-i: „Dacă nu stai cu mine te omor”. Fiind speriată, aceasta s-a supus cererilor bărbatului. După consumarea actului sexual, românca a mers la autorităţile italiene şi a depus o plângere de abuz sexual.

În luna octombrie a anului 2014, dosarul bărbatului acuzat de viol a ajuns pe masa procurorului Bruno Auriemma, iar mai târziu judecătorul Domenico Canosa a dispus trimiterea bărbatului în judecată. Victima şi agresorul aşteaptă sentinţa completului de judecată, în decursul lunii martie a acestui an. Daca bărbatul va fi găsit vinovat, îşi va petrece următorii ani în spatele gratiilor. Sursă foto.  Sursă articol.

loading...