VIDEO ULUITOR – a filmat cu telefonul DOI ÎNGERI cum se RIDICAU la CER

Cazurile misterioase sau inexplicabile s-au înmulţit în ultimii ani. Slujitorii bisericii spun despre aceste cazuri că sunt din ce în ce mai dese datorită faptului că, lumea s-a înrăit iar Dumnezeu trebuie să-şi arate prezenţa prin minunile icoanelor sau prin orice alte fenomene pe care omenirea le vede şi le dă crezare fără să pună prea multe întrebări. În zona Boa Vista din Brazilia, ul cetăţean a filmat cu camera telefonului mobil un moment incredibil pentru oamenii de rând, o minune Dumnezeiască.

ingeriiasi

Bărbatul filma într-o zi cerul, iar pe cer a observat două puncte mişcătoare care se credea că sunt două păsări. Observând mărimea “păsărilor”, cetăţeanul a făcut zoom pe filmare şi a observat că era vorba despre două fiinţe umane care aveau aripi. Cuprins de curiozitate, bărbatul şi-a dat seama că ceva nu era în regulă si a continuat să filmeze miraculosul eveniment. După ce a revăzut înregistrarea a realizat că de fapt a filmat două fiinţe cu mâini, cap şi picioare, fiind convins că a realizat o filmare în care apăreau doi îngeri care se ridicau la cer.

Se spune că îngerii coboară des pe Pământ şi ajută oamenii aflaţi în suferinţă, iar aceştia iau forma celor pe care îi ajută, sunt asemeni oamenilor, diferenţa fiind aceia că ochii lor sunt plini de bunătate, mai bine spus angelici. Sursă articol. Sursă foto.