INIMAGINABIL! Copii răpiţi şi găsiţi fără organele interne

În România, potrivit unui raport al autorităţilor, peste 3000 de copii sunt daţi dispăruţi de către rude sau părinţi. Conform celor de la comisarul.ro la începutul anului 2016, oraşul Buzău a fost cuprins de panică şi haos. Autorităţile locale au găsit într-o comună limitrofă oraşului, mai multe cadavre de copii, care nu aveau organele interne. Sătenii din această comună apropiată oraşului Buzău, au fost martorii unor imagini terifiante, deoarece au văzut într-o noapte, cum organele de poliţie ridicau cadavrele a doi copii despre care se zvoneşte că au fost victime ale traficanţilor de organe. Sătenii susțin că au văzut cum autoritățile locale au ridicat cadavrele a doi minori care nu aveau organele interne. Minorii au fost puși într-o mașină care apoi a dispărut.

Cu toate acestea, organele de poliție susțin că astfel de incidente nu au avut loc și că este vorba doar despre zvonuri ale oamenilor. În rapoartele Poliției Române, apar un număr de aproximativ 300 de cazuri de minori dispăruți în urmă cu mai mulţi ani. Din cauza faptului că mereu există copii daţi dispăruţi, în 15 state europene a fost instituită pe data de 25 mai, ziua Ziua Internațională a Copiilor Dispăruți. Această zi este recunoscută în ţările care aparțin Federației Europene pentru pentru Copii Dispăruți și Exploatați. Din păcate şi în ţara noastră există problema copiilor daţi dispăruţi. În privinţa „zvonului” despre copii găsiţi în zona Podului de la Mărăcineni, oficialii Poliției Române nu au dat nicio declarație.

La momentul acela, orașul era împărţit în două tabere, cei care credeau în răpirea copiilor și traficul de organe și cei care susțin că această poveste este doar pentru a speria copiii să nu mai iasă seara din casă. Potrivit celor de la știrileprotv.ro, nu este pentru prima dată când o astfel de poveste circulă într-un mare oraş al României. În anul 2007, mai mulți săteni din Dâmbovița și Argeș susțineau că au văzut o ambulanță care umbla pe ulițele satului şi răpea copiii pentru a le preleva organele.

Și atunci ca şi acum autoritățile locale au susținut că aceste povestiri sunt doar niște aberații spuse de săteni. Despre aceste dispariţii misterioase de copii şi traficul de organe, Poliţia Română spune că există mereu astfel de poveşti urbane care nu au niciodată dovezile necesare efectuării unei anchete amănunţite şi declară că odată sesizaţi, poliţiştii pierd timp preţios pentru a verifica astfel de zvonuri incredibile. Sursă articol.

loading...