Statul Islamic aplică torturi îngrozitoare pentru FEMEI. Acestea ajung scalve sexuale, sunt vândute şi considerate păgâne

În teritoriile din Siria şi Irak, controlate de organizația teroristă Statul Islamic, femeia nu are niciun drept “uman” şi este obligată să se supună unor reguli inumane pentru o societate civilă a anului 2016. Odată ce gruparea teroristă a cucerit zone vaste, aceasta a impus reguli noi în privinţa vieţii sociale a femeilor. Pedepsele ce sunt aplicate zilnic femeilor sunt extraordinar de inumane, de la torturi îngrozitoare în pieţele publice în care este aplicată pedeapsa loviturilor cu biciul până la pedeapsa cu moartea.

femei musulmane

Toate femeile trebuie să iasă din casă insoţite obligatoriu de un bărbat din familie, va trebui să aibe corpul acoperit în întregime cu îmbrăcăminte (inclusiv şi mâinile) şi nu au voie să-şi alăpteze copiii în public. Femeile care fac parte din minoritatea Yazidi sunt folosite ca sclave sexuale și pot fi vândute altor teroriști în piețe publice. Până acum, peste 2.000 de femei au fost răpite din comunitatea Yazidi și forțate să devină sclave. Teroarea în aceste zone ocupate de armata ISIS este instituită prin impunerea cu ajutorul instrumentelor de tortură.

Conform celor scrise de ediţia online ziare.com, cea mai temută pedeapsă este “muşcătorul”, o unealtă care smulge bucăţi de carne din corpul celei pedepsite. Dacă femeile nu respectă regulile vestimentare sau sunt prinse ca fiind adultere, pedepsele sunt cele mai dure, acestea fiind cauzatoare de moarte datorită lovirii cu pietre. Majoritatea acestor crunte pedepse se execută în pieţele publice, unde localnicii sunt martori “neputincioşi” şi trebuie să asiste cu groază la cruzimea teroriştilor. Femeile adultere sunt “pedepsite” mai uşor, acestea fiind doar biciuite.

Dacă adepţii ISIS violează femeile kurde, bărbaţii lor nu le mai primesc în familie şi le ucid cu pietre. Mai noi, jihadiştii au tipărit broşuri publicitare unde explică faptul că au dreptul să violeze femeile care sunt ţinute captive. Broşurile care au fost distribuite bărbaţilor din zonele ocupate de Statul Islamic explică foarte clar faptul că, femeia este considerată păgână, are voie să fie răpită și abuzată, deoarece, în opinia lor, orice persoană care nu împărtășește religia islamică merită, să fie transformată în sclavă. Cu toate acestea, extremiştii nu au voie să violeze sclavele, dacă acestea sunt însărcinate. Ineditul este acela că, şefii organizaţiei ISIS, au ordonat închiderea cabinetelor de ginecologie, explicaţia acestora fiind aceea că femeile şi bărbaţii trebuie să se “întâlnească cât mai rar în intimitate”. Sursă articol. Sursă foto.

loading...