Pӑdurea Baciu – unul dintre cele mai ciudate locuri din lume

Padurea Baciu

Padurea Baciu – legenda sau realitate?

Situatӑ ȋn vestul orașului Cluj Napoca, pӑdurea Horia-Baciu este unul dintre cele mai ciudate locuri din lume. Aceastӑ pӑdure este consideratӑ a fi o poartӑ ȋntre lumi. O serie de fenomene imposibil de explicat de cӑtre cercetӑtori au transformat pӑdurea Baciu ȋntr-una dintre cele mai faimoase locații din țarӑ și din lume.

Deși strӑmoșii noștri știau de existența acestui loc misterios, zona a devenit celebrӑ ȋn ȋntreaga lume abia ȋn 1968.

Ce se intampla in padurea Baciu?

Oamenii spun cӑ, odatӑ ce intrӑ ȋn pӑdure, toate spaimele subconștientului uman prind brusc viațӑ. Foșnetul copacilor pare sa vinӑ din altӑ lume. Ceva straniu se ȋntȃmplӑ cu orice persoanӑ care are curaj sӑ intre ȋn aceastӑ pӑdure. Oamenii spun cӑ, ȋncӑ de la primii pași printre copaci, au stӑri inexplicabile de greațӑ, anxietate, senzații de vomӑ, dureri de cap sau chiar arsuri pe piele.

Odatӑ ce ai intrat ȋn pӑdurea Baciu, ai senzația ca esti privit(ӑ) de mii de ființe nevӑzute din spatele fiecӑrui copac.

Aceastӑ senzație este prezentӑ la toți cei care au pӑșit pragul straniei pӑduri. Indiferent cӑ sunt  turiști, vȃnӑtori, oficialitӑți, cercetӑtori, copii, persoane cu capacitate paranormala sau simpli curioși toți oamenii care s-au aventurat ȋn pӑdurea Baciu au relatat aceleași senzații.

loading...

Unul dintre cercetӑtorii care au studiat fenomenele paranormale din pӑdurea Baciu este Adrian Patrut din Cluj-Napoca. El și-a dedicat o bunӑ parte din viațӑ studierii și investigӑrii fenomenologiei paranormale din padure iar ȋn  prezent considerat a fi cea mai autorizatӑ persoanӑ ȋn ceea ce privește misterele pӑdurii Baciu.
Conform materialelor strȃnse de Adrian Pӑtruț ȋn zeci de ani de observații, aparițiile fac parte dintr-un spectru larg al manifestӑrilor paranormale.

Primul lucru care a facut din pӑdurea Baciu un loc faimos ȋn Romania și ȋn ȋntreaga lume pentru aparițiile sale.  Oamenii spun cӑ vӑd forme diverse  fie cӑ este noapte sau miezul zilei.  Majoritatea aparițiilor sunt totuși  invizibile pentru ochiul uman, fiind capturate ȋnsӑ de aparatele de filmat sau fotografiat. Unii ezoteriști considerӑ cӑ aceste forme sunt spiritele care populeazӑ universuri paralele.

Altӑ ciudӑțenie din pӑdurea Baciu sunt anomaliile magnetice

Cele mai șocante sunt  urmele care apar  direct sub ochii privitorilor fӑrӑ nici o explicație.

Ȋn anumite zone ale pӑdurii plantele și vegetația prezintӑ urme de dezhidratare și arsuri  ale tulpinilor și frunzelor.

Oamenii care trec accidental prin dreptul zonelor active  – care sunt considerate de inițiati ca fiind adevӑrate porti de trecere in alte planuri –  se pomenesc cu arsuri de piele, roseata, iritatii, dureri de cap, senzatie amplificata de sete, anxietate sau stari de lesin.

 Din senin, apar pe cer, in zbor, figuri geometrice sub forma de piramide, sfere, cilindri, conuri, cuburi. Aceste forme geometrice care nu ar avea ce cauta pe cer in mod obisnuit, au fost fotografiate si filmate de sute de ori. Cele mai spectaculare sunt cele cu forma de OZN. Padurea este celebra si datorita faptului ca intre hotarele sale, OZN-urile invizibile pentru ochiul uman, dar care pot fi fotografiate, sunt mai numeroase decat OZN-urile vizibile cu ochiul liber.

Padurea Horia Baciu din Cluj este unica in lume.  Aparitiile care produc cele mai mai mari temeri curiosilor sunt cele umanoide. Se Pare ca peste tot in padure exista capete umane care pandesc din invizibil. La fel ca in cazul OZN-urilor, marea lor majoritatea au fost observate in fotografii. Multi turisti care faceau poze de familie s-au speriat ingrozitor cand le-au developat si au observat ca nu erau singuri in padure, zeci de capete inghesuindu-se uneori in fotografii. Pentru un plus de macabru, au fost identificate in fotografii inclusiv figuri ale unor persoane decedate

Exista,  un consens general in randul specialistilor in parapsihologie, conform caruia Padurea Hoia-Baciu este o “poarta” interdimensionala prin care spiritele, fie ele ale celor decedati recent sau inca neincarnati, pot intra in dimensiunea material-fizica a planetei Terra. Initiatii in stiintele ezoterice sustin insa ca Padurea Hoia-Baciu ar fi un portal intre planul astral si cel teluric, zona intermediara similara cumva Purgatoriului lui Dante, unde sufletele decedatilor asteapta timp de 40 de zile, in care li se hotaraste soarta si le se judeca faptele…

Sursa articol Sursa foto