DEZVĂLUIRI INCITANTE! Ziua sunt STEWARDESE iar noaptea PROSTITUATE

Criza financiară şi economică a ajuns şi în Japonia. Cum orice domeniu economic are de suferit în aceste timpuri grele şi stewardeselor li s-au micşorat salariile. Ăsta a constituit motivul pentru care fetele stilate şi foarte frumoase şi-au găsit o îndeletnicire pentru a-şi rotunji veniturile. Fetele au trecut la treabă şi s-au decis să presteze servicii sexuale pentru piloţii care îşi doresc să aibe o noapte de amor nebun pe alte meleaguri pe unde călătoresc. Astfel, stewardesele sunt plătite cu BANI GREI să facă sex cu piloţii!

82265stewardese-1

Care este cauza de s-a ajuns aici?

Criza le-a împins la soluţii drastice pe stewardesele companiilor aeriene din Ţara Soarelui Răsare. După reducerea veniturilor anuale, de la 42.000 de dolari (168.792 de lei), în 2004, la 33.000 de dolari (132.667 de lei), în 2014, tinerele şi-au înfiinţat propriul „sindicat al prostituatelor”.

st

loading...

Aşa au început să producă bani, făcând sex în afara serviciului. Înainte de a decola, fetele se aliniază în faţa piloţilor, mari iubitori de femei şi aventuri. Un pilot plăteşte pentru o partidă de amor, o sumă cuprinsă între 350-500$ (1.500-2.000 lei), închiriind o fermecătoare stewardesă pentru cel mult 90 minute şi o cameră la hotel, atunci când ajung la destinaţie.

„Codul prin care aceştia ne avertizează că sunt interesaţi de serviciile noastre este foarte simplu de exemplu, când pilotul ridică patru degete astaînseamnă că oferă 40.000 de yeni, adică circa 336 de dolari (1.350 de lei) pentru o noapte de amor”, povesteşte o stewardesă pentru „Shukan Post”.

De asemenea, sunt zile când piloţii organizează orgii şi cu patru fete, care sunt plătite regeşte cu câte 1.000 de dolari fiecare. Mai mult decât atât, cele care au sub 30 de ani, au mari şanse să câştige mai mult de 700 de dolari, pentru că „toate au un termen de valabilitate”, scrie ediţia online Daily Mail. Sursă articol.