Descoperă TOATE SECRETELE LINIILOR din PALMELE TALE

Chiromantia, sau arta ghicitului in palma, implica citirea liniilor si a muntilor (ridicaturilor) din amandoua palmele. Analiza liniilor de la mana mai putin folosita de un om arata soarta sa, trecutul sau si gandurile lui ascunse, in timp ce liniile de la mana predominanta (cea pe care o foloseste cel mai mult) arata ce a reusit sa faca acest om cu soarta lui pana in momentul ghicitului. Mana dominanta va arata cum si-a modificat omul respectiv soarta din cauza alegerilor pe cere le-a facut in viata.

Chiromantia este una din ramurile astrologiei si analizeaza felul in care liniile si adanciturile sau muntii din palme prezic viitorul si arata gandurile ascunse ale cuiva. Exista foarte multe controverse legate de ghicitul in plama, care se bucura atat de interes si apreciere din partea celor care cred in asa ceva, cat si de respingere din partea scepticilor. Persoanele care se ocupa cu ghicitul in palma se folosesc de o harta care contine toate liniile si adanciturile din fiecare palma pentru a face predictii. Exista insa si diferite scoli de chiromantie, deci rezultatele pot varia considerabil. Cele mai importante scoli de chiromantie sunt cea greaca, indiana si chineza.

citit-palma

Iata un mic ghid care va va oferi informatiile de baza pentru a putea invata si voi arta chiromantiei:
Liniile din palma sunt folosite pentru a determina viitorul sau personalitatea cuiva. Cele mai importante trei linii sunt linia capului, linia inimii si linia vietii. Pe langa acestea, exista o serie de linii mai mici, printre care se numara linia casatoriei, a calatoriilor dar si cea a destinului.

1. Linia inimii

Linia inimii care se curbeaza spre capat si se sfarseste pe primele doua degete arata o personalitate intelegatoare, iubitoare si grijulie. Linia inimii care se curbeaza spre capat si se sfarseste intre primele doua degete denota o personalitate aventuroasa si artistica. Daca linia inimii este dreapta, atunci omul respectiv are o personalitate egoista.

2. Linia capului

Daca linia capului are o curba proeminenta si se indreapta spre incheietura mainii, atunci persoana respectiva este sensibila si are o inclinatie inspre literatura si fantezie. O linie a capului curbata in sus si care este prelungita pana in dreptul degetului mic demonstreaza aptitudini pentru matematica, logica si afaceri. Daca linia capului e intrerupa sau lipseste, omul respectiv are interese variate sau este un bun specalist intr-un domeniu anume.
ghicit-palma1

3. Linia vietii

Linia vietii care se curbeaza complet in jurul degetului mare denota o sanatate mentala si fizica buna. Daca linia vietii este bifurcata in sus, persoana respectiva are o atitudine pozitiva in privinta vietii iar daca este bifurcata in jos, atunci aceasta este pesimista si introvertita.

4. Linia destinului

Absenta acesteia denota o viata confortabila dar lipsita de evenimente importante. Daca linia destinului este neintrerupta si traverseaza palma pana jos, atunci omul se va bucura de o viata plina de succes. Atunci cand linia destinului este bifurcata, ea indica bogatie materiala pentru posesorul ei.

Muntii din plame

Ridicaturile din palme poarta in chiromantie numele de munti si indica viitorul. Acestia deriva din chiromantia greaca, motiv pentru care poarta numele unor zeitati grecesti: Muntele lui Venus, Muntele lui Jupiter, Muntele lui Saturn, Muntele lui Apolo, Muntele lui Mercur, Muntele Lunii.
muntii-din-palme1
  1. Muntele lui Venus este localizat este situat sub degetul mare, este incojurat de linia vietii si simbolizeaza iubire, frumusete si simt artistic;
  2. Muntele lui Jupiter este asezat sub degetul aratator. El reprezinta puterea, spiritul de lider, calitatile organizatorice si autoritatea;
  3. Muntele lui Saturn este situat sub degetul mijlociu si simbolizeaza rabdarea, munca si simtul practic;
  4. Muntele lui Apolo este asezat la baza degetului inelar, deasupra liniei inimii. El semnifica energia, creativitatea si compasiunea;
  5. Muntele lui Mercur se afla la baza degetului mic si denota bune aptitudini in afaceri, versatilitate, hotarare, tupeu chiar;
  6. Muntele Lunii este situat la baza palmei, aproape de incheietura, in partea opusa degetului mare si simbolizeaza creativitate, frumusete, pasiune si timiditate.

Forma mainii in chiromantie

tipuri-palme

Forma mainilor este primul lucru pe care un cititor in palma il identifica. In functie de aceasta,de dimensiunile palmelor si a degetelor, o persoana isi poate da seama ce tip de mana are si daca apartine elementului de pamant, foc, aer sau apa.
Mana de pamant in chiromantie are o palma patrata, cu degete scurte si arcuite la capat. Liniile sunt putine, dar bine conturate. Cei care au astfel de palme sunt personalitati practice, stabile din punct de vedere emotional, bine ancorate in realitate dar introvertite. Sunt ordonate si tolarante dar si insensibile, materialiste si singuratice.
Mana de foc are o palma lunga, cu degete scurte. Are o forma dreptunghiulara iar liniile sunt puternice si clar definite. Persoanele cu acest tip de mana sunt active, energice, extrovertite. Ei incearca mereu sa domine, sa controleze situatiile si oamenii din jurul lor. Sunt lideri buni dar le lipseste rabdarea si sunt individualiste.
In chiromantie, mana de aer era palma patrata, cu degete lungi. Liniile sunt subtiri dar clare. Aceste persoane vorbesc si scriu frumos, sunt intelectuale, pot fi buni profesori si sfatuitori. Ei se plictisesc repede si au nevoie de stimulare intelectuala. Desi sunt foarte sociabili si buni negociatori, ei sunt predispusi la stres (vezi semne de stres) si isi fac griji in mod inutil.

Mana de apa prezinta o palma alungita, cu degete lungi si subtiri, are o forma dreptunghiulara si este intesata cu multe linii fine. Persoanele cu mana de apa sunt sensibile, pline de compasiune dar si depresive si razbunatoare. Sunt senzuale dar si foarte sensibile, reci, secretoase si intolerante. Articol preluat de pe yno.ro si roportal.ro