Acestea sunt Cele mai MARI GREŞELI pe care le fac FEMEILE în CĂSNICIE

Căsnicia nu este un lucru formal sau virtual, este un fapt împlinit si atât de REAL ,încât câteodata ne sperie sau ne aduce în pragul unor certuri inevitabile şi greu de trecut peste ele. Majoritatea căsniciilor se destramă din cauza unui partener sau a ambilor. Ambii soţi fac gresşeli de care nu sunt mereu conştienţi, după care intervine orgoliul şi de ce nu, destrămarea relaţiei. Descopera cele mai mari greşeli pe care le fac femeile în căsnicie.

5 greseli fatale in casnicie:

Femeile, un accesoriu pentru barbati

Daca te casatoresti doar de dragul de a fi maritata si te comporti ca un trofeu pe care barbatul visurilor tale il merita, esti pe drumul gresit. Bunavointa ta cu sotul va fi una falsa de la inceput pentru ca, in mintea ta, va rula mereu sentimentul de culpa daca vei dori sa ii reprosezi ce te deranjeaza.

Sexul este prioritatea

Sexul nu reprezinta totul intr-o casatorie. Daca partenerii stau impreuna doar pentru ca au parte de sex bun, acest lucru se va schimba in timp, atunci cand isi vor da seama ca nu au absolut nimic in comun.

Femeile nu isi pretuiesc partenerul la adevarata lor valoare

Daca la primul punct vorbeam despre bunavointa exagerata cu care doamnele isi trateaza sotii, nici neglijarea acestora nu este de imbratisat. Fiecare partener trebuie sa fie constient de cat de special este celalalt, de calitatile lui inainte de defecte.

loading...

Femeile au asteptari prea mari

Femeile incep casnicia cu asteptari care depasesc realitatea. Acestea nu le pot cere partenerului de viata sa faca tot ce nu pot face si ele.

Cea mai mare greseala/ prostie: Controlarea telefonului partenerului

Crizele de gelozie nu au ce cauta intr-o casatorie. Barbatilor nu le place sa fie controlati si tocmai de asta nu vor reactiona tocmai frumos cand vor afla ca mesajele lor private nu mai sunt deloc private. Femeile care recurg la astfel de gesturi de detectiva arata imaturitate, iar asta poate duce terminarea relatiei. Sursa FOTO.

Cititi mai multe despre casnicie pe teotrandafir.com