Urmăriţi 5 FILME cu SUNETE CIUDATE din CER, care SPERIE OAMENII

In mai multe colturi din lumea intreaga se pot auzi Sunete Ciudate care vin din CER. Cei care sunt martorii acestor fenomene ciudate sunt ingroziti si cauta explicatii. Cei care au o progatire de specialitate nu au gasit un raspuns ce poate explica aparitia „sunetelor venite din cer”.  Credinciosii au insa o explicatie in contradictoriu cu „stiinta”. Aceasta ar fi una religioasa:

“Trambita va suna, mortii vor invia nesupusi putrezirii si noi vom fi schimbati” – Corinteni 15:52.

Zgomote bizare baga in sperieti omenirea. In mai multe colturi lumii au fost inregistrate sunete ciudate, asemanatoare zgomotelor produse de instrumente muzicale dezacordate. Oamenii de stiinta nu au vreo explicatie, scrie romaniatv.net.

Sunetele ciudate au fost auzite peste tot in lume. Canada, Ucraina, SUA, Germania, Brazilia, Polonia, Belarus, Spania, Chile, Indonezia, Ungaria si Suedia se numara printre tarile unde a fost auzit fenomenul, care la momentul de fata nu poate fi explicat de oamenii de stiinta, ceea ce lasa loc pentru interpretarile conspirationistilor. Ei spun ca sunetele ar proveni din spatiu, ca ar apartine extraterestrilor sau ca ar prevesti sfarsitul lumii. Ultima teorie este sustinuta de conspirationisti printr-un fragment biblic: “Trambita va suna, mortii vor invia nesupusi putrezirii si noi vom fi schimbati” – Corinteni 15:52.

Potrivit romaniatv.net, zgomotele pot fi auzite pe raze de zeci de kilometri. Site-ul rense.com a creat o baza de date video, unde se regasesc inregistrarile zgomotelor de pe toata planeta.

Zgomotele bizare, iregistrate la Kiev, Ucraina:

Sursa foto.

Cititi mai multe despre credinta pe ganduridinierusalim.com