INCREDIBIL! O tânără de 16 ani din India a fost VIOLATĂ şi ARSĂ de VIE

Cetăţenii din India sunt îngroziţi de faptele de viol care se petrec de câţiva ani de zile. De curând s-a petrecut un nou caz de viol în care victima a decedat. Este vorba de o tânăra de doar 16 ani, care a fost violată şi apoi arsă de vie pe terasa acoperişului casei unde locuia. Alertate, organele de poliţie au ajuns la locul faptei şi s-au îngrozit de cruzimea cu care tânăra a fost omorâtă. Victima de 16 ani locuia într-un sat din apropiere de New Delhi iar părinţii ei au auzit ţipetele acesteia de pe terasa acoperişului, însă până au ajuns la ea prea târziu şi nu au mai putut face nimic.

Acolescenta avea arsuri pe 95% din suprafața corpului. Presupusul vinovat de cele întâmplate ar fi un tânăr de 19 ani care ar fi urmărit-o pe tânără timp de aproape un an, transmite ediţia online SkyNews. În momentul când a fost prins de autorități, el avea arsuri pe ambele mâini. Bărbatul a fost pus acum sub acuzare pentru viol și tentativă de crimă. Cu numai o zi în urmă, poliţia din localitatea Mumbai a anunțat că cercetează un viol asupra unei fetițe de patru ani, care a fost apoi ucisă.

În ultimii ani, India s-a confruntat cu o creştere a numărului unor astfel de cazuri terifiante de viol, şi caută soluţia stopării lor prin introducerea unor amendamente de înăsprire a legislaţiei. Sursă articol. Sursă foto.

loading...