O tânără româncă de 26 de ani, are trei afaceri de succes în Marea Britanie

Oriunde ajung românii în lumea întreagă, dau dovadă de tărie de caracter, bunătate şi hărnicie. Despre românii din Marea Britanie s-au scris multe, mai cu seamă despre multitudinea problemelor cu care aceştia se confruntă zilnic. Una dintre cele mai citite şi dezbătute ştiri în mass-media a fost aceea a posibilei ieşiri a Regatului Unit din Uniunea Europeană, precum şi efectele pe care această ieşire le-ar avea asupra românilor care se află la muncă acolo. De curând, pe portalul ejobs.ro a apărut povestea incredibilă a unei tinere românce, care la vârsta de 26 de ani, conduce trei afaceri de succes în Londra.

Este vorba despre domnişoara Oana Babagiu, care din anul 2014 este un antrepenor de succes în tumultoasa metropolă, Londra. Prima firmă a acesteia a fost deschisă acum mai bine de un an de zile, iar acum se poate spune că are o cifră de afaceri de minim 20.000 de lire în fiecare lună. Tot din 2014, Oana a început să investească în alte două firme. Dacă prima firmă este un salon de înfrumuseţare, a doua firmă se ocupă de accesoriile auto iar a treia activează în domeniul organizării de evenimente și toate acestea vor fi reunite în grupul denumit Vos.

Despre tânăra româncă se pot spune multe, primii paşi în domeniul businessului au fost făcuţi în oraşul ei natal, Urziceni, unde îşi deschisese un salon de înfrumuseţare, unde părinţii ei erau acţionarii care investiseră bani necesari pentru dezvoltarea afacerii. După aceasta, a urmat o perioadă de studii de licență în Londra și Madrid, dar și un master în comunicare la Universitatea Webster din capitala Angliei. În perioada efectuării studiilor, Oana și-a făcut cât mai multe relații și a învățat cum se fac afacerile în capitala londoneză. Atunci, la doar 23 de ani, nimeni nu i-a dat nici o șansă, dar a fost tenace și până la urmă a reușit în ceea ce şi-a propus.

Acum salonul de înfrumusețare Vos este condus cu o mână de fier de Oana, are peste 15 angajați, dintre care mai mult de jumătate sunt români. În prezent Oana este în căutarea unui alt spaţiu pentru a deschide cel de-al doilea Vos Beauty Salon în Londra. Pentru viitor apropiat, aceasta își dorește să deschidă saloane ale grupului Vos și în alte orașe din Marea Britanie dar și în marile orașe ale Europei. Ea spune că va continua să angajeze români pentru că este româncă și vrea să atragă câți mai mulți conaţionali în Londra.

Aşadar, ne putem mândri cu tânăra Oana Babagiu, care la doar 26 de ani deține trei firme în Londra, firma ce au domenii de activitate diferite. Visul Oanei este acela de a construi o afacere de familie pe care să o lase moștenire nepoților ei, în viitorul îndepărtat. Bravo Oana! Sursă articol. Sursă foto.

loading...