Șocant! Și-a văzut soția moartă de doi ani la TV.

În urmă cu doi ani, marocanul Abragh Mohamed a aflat cu durere, că soția lui a făcut un grav accident de mașină, într-un sat învecinat și a murit la puțin timp. Abragh locuiește la patru ore distanță de Casablanca așa că s-a dus acasă înainte, să pregătească cele necesare pentru înmormântare, iar rămășițele pământești ale nevestei au fost trimise mai târziu, într-un sicriu, fără ca acesta să verifice în prealabil dacă întradevăr acolo se afla trupul neînsuflețit al celei pe care a iubit-o.

După doi ani de la tragicul eveniment, bărbatul urmărea împreună cu familia lui, o emisiune TV foarte populară în Maroc, numită “Dispăruții”, în cadrul căreia familia ia legătura cu persoanele dispărute de multă vreme. În timpul emisiunii, familia a aflat un adevăr ce i-a lăsat cu gura căscată. Astfel, soția lui Abragh a sunat în timpul  emisiunii și i-a mărturisit moderatoarei că a pierdut orice legătură cu cei dragi, de câțiva ani. Bărbatul, șocat de cele întâmplate a luat legătura în direct cu nevasta “moartă” și a dus-o acasă.

După reîntâlnirea cu soția sa, Abragh Mohammed a declarat presei spaniole:

„Nu știam că am îngropat un cadavru greșit și că soția mea era încă în viață!”.

Nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat cu ea, doar că medicii din Casablanca, au trimis cadavrul altei persoane. Familia femeii a încercat prin orice mijloace să afle adevărul despre ea, unde a fost până  în prezent dar fără rezultat. Se  pare că femeia și-ar fi pierdut memoria în urma accidentului auto și de aceea nu a reușit sa i-a legătura cu familia ei timp de doi ani de zile. Sursa stire  Sursa foto

loading...