Cel mai “CIUDAT” cuplu din lume. EA are 91 de ani, el 31 şi “preferă bătrânicile”.

Într-o societate modernă, diferenţele de vârstă în cuplu nu mai reprezintă ceva atipic sau şocant. Cu toate acestea, povestea unei perechi din Marea Britanie face înconjurul lumii. Kyle Jones are doar 31 de ani şi recunoaşte că din adolesceţă era foarte atras de femeile mult mai în vârstă decât el. La 18 ani, Kyle Jones şi-a pierdut virginitatea în braţele unei femei de 50 de ani şi a rămas fidel idei de a iubi femei trecute bine de prima tinereţe. Acum, la 31 de ani se declară foarte îndrăgostit de Marjorie McCool, o americancă în vârstă de 91 de ani.

„Creierele oamenilor funcţionează diferit. Unii bărbaţi preferă blondele, alţii brunetele, unora le plac alţi bărbaţi, iar mie îmi plac bătrânicile”, a povestit Kyle pentru Daily Mail.

Deşi Kyle şi Marjorie sunt împreună de 5 ani, ei au o relaţie liberă. Mai exact, tânărul se mai întâlneşte şi cu alte pensionare, pe care le cucereşte de obicei pe site-urile de matrimoniale. Acesta îşi aduce aminte că pe Marjorie a cunoscut-o însă într-o librarie. Atunci, Kyle şi-a făcut curaj şi i-a cerut numarul de telefon. La început, Marge spune că a fost geloasă pe celelalte cuceriri alte tânărului său iubit, însă a învăţat să accepte acest lucru, scrie portalul de ştiri protv.ro

Cei doi recunosc că au parte de multe priviri nedumerite atunci când ies împreună: „Când oamenii ne văd împreună au impresia că el e fiul sau chioar nepotul meu. De fapt, am nepoţi mai în vârstă ca el”, mai spune Marjorie, mama a şase copii. Deşi cel mai mic fiu al sau are 50 de ani, femeia spune că baieţii ei nu au avut nimic de obiectat în privinţa relaţiei sale. De cealaltă parte, lucrurile stau la fel: Kyle a prezentat-o deja pe Marjorie mamei lui în vârstă de 50 de ani, care s-a împăcat de multă vreme cu preferinţele fiului său în materie de femei. Sursă articol.

2

3

loading...