Care este LIMBAJUL TRUPULUI atunci când o FEMEIE vrea să fie cu TINE

Majoritatea bărbaţilor sunt foarte atenţi la LIMBAJUL TRUPULUI unei femei, atunci când aceştia sunt “topiţi” după frumuseţea ei.

Exista 4 niveluri de comunicare si anume:

1: Comunicare verbala
2: Comunicare nonverbala (constienta)
3: Efectele subliminale ale comunicarii verbale si nonverbale (semiconstiente)
4: Imagini subliminale (inconstiente)

Cele mai complexe sunt 3 si 4; la nivelul 3, imaginile vizuale pot fi observate cu ochiul liber, dar sunt la nivel subliminal, iar la nivelul 4, informatiile sunt imposibil de descifrat la nivel constient, fiind percepute doar de creier. Cei care intradevar se pricep, folosesc total inconstient aceste 2 doua tipuri de imagini, ceea ce ii face sa devina irezistibili in fata femeilor.

Cand doua persoane intra in contact , intotdeauna are loc o transmitere a dispozitiei.Fara sa iti dai seama, imiti expresiile faciale si alte semnale nonverbale ale femeii de care esti foarte atras.Din pacate (sau din fericire), multe din aceste expresii faciale nu poti fi reproduse intentionat. Creierul le inregitreaza fara ca tu sa fii constient de ele.

Daca suntem relaxati, bine dispusi, veseli sau suparati, toate acestea se transmit asupra celuilalt, iar chipul celeilalte persoane va prelua expresia chipului nostru.De aceea, indiferent unde mergi si ce ganduri ai, nu trebuie decat sa adopti o atitudine pozitiva, si sa zambesti cat mai mult.

1 – Priveste, asteapta si, nu in ultimul rand, actioneaza.

Daca vrei sa devii un adevarat specialist in descifrarea limbajului trupului atunci fii atent pe semnele pe semnalele pe care ti le transmite o femeie prin limbajul trupului. Chiar daca trebuie mult exercitiu in decifrarea limbajului trupului, secretul este simplu: priveste, asteapta si, nu in ultimul rand, actioneaza.

2 – Femeia isi va lasa privirea in jos in jos si se va inrosi

Femeia mentine contactul vizual
Nu exista carte despre limbajul truplui care sa nu sublinieze importanta contactului vizual. Femeile sunt maestre cand este vorba de transmiterea sau receptionarea de semnale prin intermediul limbajului trupului si vor evita imediat contactul vizual, insa in acelasi timp, isi vor semnala printr-o
privire lunga interesul. Este posibil sa fie ceva biologic: cand un barbat isi exprima interesul si dezvaluie intentiile, femeia isi va lasa privirea in jos in jos si se va inrosi. Poate ca nu toate femeile vor reactiona la fel, insa poti fi convins ca toate femeile te vor fixa cu o anume privite cand lucrurile incep merg in directia dorita. Iar barbatul cu spirit de observatie stie ce inseamna acea privire pe sub gene care este insotita de un zambet rapid, care va scapa cu siguranta unui ochi mai putin ager. Semnalul este clar: „Da-i bataie!”.

3 – Atrage atentia cu mainile – isi va atinge usor buzele sau isi va mangaia gatul

Cand sunt emotionate, de obicei, mainile femeilor o vor lua „razna”; inconstient isi vor aranja coafura, desi aceasta este perfecta, sau isi vor aranja un orice alt element vestimentar care, evident, nu are nevoie. Acestea sunt de fapt miscari pe care ea nu ar vrea ca tu sa le observi, aici insa vor vorbi de semnale pe care ea ar vrea ca tu sa le interpretezi corect. Barbatii cu experienta stiu ca femeile vor avea mereu un ochi atintit asupra lor, astfel incat femeia va stii cu siguranta cand te uiti la ea si isi va mangaia usor coapsa. Tine minte, femeia niciodata nu se va uita fix la tine in asemenea momente, face parte din joc. Poate ca isi va atinge usor buzele sau isi va mangaia gatul. Indiferent de ce va face, sub nici o forma sa nu-ti scape acest mesaj.

4 – Se apropie usor de tine – a inceput sa rada de cateva ori, a participat la discutie, a zambit cu ochii

Cele mai multe dintre femei vor pastra o oarecare distanta, tocmai de aceea trebui sa urmaresti cu atentie lungimea distantei care va desparte. Cheia este ca tu sa pastrezi distanta si sa rezisti tentatiei de a te apropia. In orice caz, a inceput sa rada de cateva ori, a participat la discutie, a zambit cu ochii si, cand cand crede ca nu te uiti va face o miscare subtila, se va apropia cu cativa centimetri. Intr-un final picioarele voastre se vor atinge. Ai castigat!

Elementele si gesturile care arata atractie

La nivelul chipului putem observa urmatoatele semnale pozitive daca fata este foarte interesata:

-stralucirea ochilor, care au tendinta sa se umezeasca, aratand mai luminosi.

-pupilele dilatate, arata dorinta. Se intampla ca pupilele noastre sa se dilate, prin simplul fapt ca femeia are la randul ei pupilele marite. Este un process natural de transmitare a sentimentelor.

-asimetria chipului, un ochi pare mai deschis celalalt mai putin, una din sprancene este arcuita etc. Aceasta asimetrie nu dureaza mult, chiar daca femeia ramane in continuare interesata. Dar daca ai observat-o nu trebuie decat sa te bucure pentru ca femeia transmite multa afectiune, deci reprezinta un important indiciu de interes.

-miscarea limbii pe buza de jos exprima dorinta sexuala.

-trecerea mainii prin par arata interesul ei fata de tine. Dar nu este intotdeauna perceput ca un indicator de interes pentru ca multe femei isi trec mana prin par doar pentru a-l aranja sau datorita narcisismului lor.

-palma sau palmele sunt deschise catre tine, este iar un gest care arata dorinta de apropiere.

-tragerea de o suvita de par in directia ta

-scarpinatul varfului nasului, a urechii, a barbiei sau a obrazului inseamna dorinta sexuala

-zona aflata la mijlocul gurii, desupra buzei de sus (care se mai numeste si Arcul lui Cupidon), reprezina partea cea mai sexuala

-deasupra gurii, in zona mustatii atunci cand femeia este excitata de dominarea si de puterea masculului. Cand este enervata se scarpina la stanga si dreapta gurii.

-umezirea buzei de jos inseamna dorinta sexuala pura

-scarpinatul sanului stang: dorinta puternica de apropiere afectiva

-micromangaierea sau mangaierea bratelor: dorinta pe care o simte ea, si ar vrea sa o simt si eu.

-mangaierea exteriorului bratelor atunci cand femeia vrea sa fie mangaiata de tine

-cand sta picior peste picior iar cel de deasupra este indreptat catre tine, inseamna ca este interesata.

Dacă eşti interesat de o femeie sau mai bine zis, ţi-a căzut cu “tronc”, te rog analizează bine situaţia în functie de datele scrise mai sus. Succes!

Sursă articol.  Dacă doreşti mai multe citeşte pe artaseductiei.ro.

1 Comment on Care este LIMBAJUL TRUPULUI atunci când o FEMEIE vrea să fie cu TINE

  1. alte aberatii!

Comments are closed.