Creatură cu chip de om și trup de șarpe.

O fotografie cu o creatură cât se poate de ciudată a făcut vâlvă pe rețelele de socializare acum mai bine de un an. Este vorba despre o fetiță din Thailanda pe nume Mai Li Fai, în vârsta de 8 ani ce are trupul ca cel al unei reptile.

Copilul este din Bangkok, iar în fotografie pare că este jumătate om și jumătate șarpe. La numai câteva ore de la publicarea, fotografiA a devenit virala stârnind controverse.

După ce imaginea a devenit renumită pe rețele de socializare s-a descoperit că de fapt poza nu era reala. Culmea, chiar și medicii thailandezi au comentat fotografia încercând să deslușească misterul trupului copilei. Un expert medical, doctorul Ping Lao, a fost convins că fetița suferă de o boală rară, numita Serpentosis Malianorcis. Medicul  susține că această boală ar fi transformat partea de jos a copilului într-o reptilă, dar între timp s-a dovedit că totul e doar o farsă. Fotografia a fost trucată pentru a capta atenția celorlalți utilizatori ai rețelei de socializare. Sursa stire Sursa foto

loading...