Din cauza SĂRĂCIEI, o ROMÂNCĂ a devenit PROSTITUATĂ de LUX în Elveţia

Multe tinere din România ajung să practice prostituţia în străinătate, din cauza faptului că nu-şi găsesc de muncă în altă parte sau de ce nu, munca nu este plătită la adevărata ei valoare. Astfel a păţit Nicoleta, o tânără din Buzău, mamă a doi copii, care își căuta un loc de muncă în România încă din anul 2012. Tânăra a mers la mai multe interviuri în accest timp, dar la toate a obţinut raspunsuri nefavorabile. Din cauza condiţiilor grele de trai şi a celor doi copii care aveau nevoie de bani, Nicoleta s-a văzut nevoită să accepte orice job pentru a asigura traiul zilnic al micuților de acasă, astfel că până la prostituţie nu a mai fost decât un pas.

Conform celor de la adevărul.ro, totul a început la sfârşitul anului 2012, când negăsindu-şi un loc de muncă, tânăra s-a întâlnit cu Georgiana Sandu și Constantin Vasile, care i-au propus să lucreze pentru ei. Mamă fiind, s-a gândit la cei doi copii pe care îi avea şi a acceptat propunerea celor doi, de a practica prostituţia într-un bordel de lux din Elveția. Peste numai câteva luni de zile, împreună cu o viitoare colegă (Ana) şi însoțite de Georgiana Sandu, a plecat spre locul unde trebuia să își desfășoare viitoarea meserie bănoasă.

Au ajuns cu bine la Zürich în Elveția, iar cele două tinere au fost duse în barul-bordel Secret Company, unde au cunoscut-o pe Suzy, administratoare a localului, care a devenit astfel șefa lor directă. În celebrul bordel de lux intrau numai oameni cu bani, iar Georgiana Sandu ținea legătura cu toți clienții și le făcea programări fetelor de care avea grijă. În acest timp aceasta îl informa zilnic pe Constantin Vasile despre cum mergea afacerea cu noile fete. Banii pe care cele două îi câştigau erau strânși de Georgiana și trimiși în România pe numele lui Vasile.

Angajatele (prostituatele) nu aveau voie să vorbească în țară, cu familia, decât o singură dată pe săptămână şi atunci aveau un număr limitat de minute. Pentru Nicoleta, anul 2014 a fost unul deosebit. Aceasta a cunoscut un elveţia bogat pe care a reuşit să-l păcălească cu suma de 300 mii de euro. Acesta i-a dat bani româncei, după ce a fost minţit că are acasă în România un copil foarte grav bolnav care necesită un tratament foarte scump.  Pe lângă plata serviciilor sexuale, elveţianul bogat îi oferea buzoiencei şi alte bonusuri băneşti. La începutul anului 2015, Nicoleta s-a întors în România, numai că elveţianul îndrăgostit de ea, continua să-i trimită acesteia, în fiecare lună, sume importante de bani.

În acel moment, Nicoleta a hotărât ca toţi banii primiţi de la elveţian să-i dea proxeneţilor. Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) din Buzău a aflat din surse proprii despre aventura Nicoletei, şi în scurt timp i-a trimis după gratii pe cei doi proxeneți, alături de fratele Georgianei. Despre Nicoleta nu se mai ştie nimic, doar că ar fi bine dacă şi-ar fi continuat o viaţă normală alături de cei doi copii ai săi. Sursă articol. Sursă foto.