INCREDIBIL ! Narcisa lui GUŢĂ trebuie să facă PUŞCĂRIE 4 ani şi două luni

Viaţa lui Nicolae Guţă, Regele Manelelor, este cunoscută din emisiunile TV şi din tabloidele de specialitate. Nimic nou, Regele GUŢĂ este un cunoscut CRAI, iubeşte orice FEMEIE care îi face din OCHI. Nimic anormal la unul ca GUŢĂ, doar că femeile din viaţa lui au început să se certe între ele. De ce? Este un MISTER greu de descifrat, numai că Narcisa Guţă şi Beyonce de România au ajuns la cuţite, după ce Nicolae Guţă a început o relaţie cu blondina. Narcisa nu a acceptat ideea că tatăl copilul ei ar avea o relaţie cu Mădălina, aşa şi-a făcut dreptate singură.

Acest lucru s-a întâmplat cu un an în urmă, numai că acum a venit şi decizia Judecătorilor. După câte au scris tabloidele vremii, Narcisa a intrat peste Mădălina în casă şi a luat-o la bătaie. Cele două s-au bătut la propriu pentru inima îndrăgostită a manelistului. După acest eveniment, pentru Narcisa Guţă a început un întreg coşmar. Cele două au ajuns în faţa instanţei, de mai multe ori, însă acum magistraţii au luat o decizie importantă. Narcisa Balaban, alias Narcisa Guţă, a fost condamnată la patru ani şi două luni de închisoare cu executare pentru tâlhărie calificată.

Decizia Judecătoriei Cornetu, prezentată în exclusivitate de spynews.ro, nu este definitivă. După ce că a pierdut procesul, Narcisa este bună şi de plată, aceasta va trebui să-i plătească Mădălinei Dumitriu 15.000 de lei daune morale. Se poate spune că, niciun tertip folosit de Narcisa nu a avut efect asupra anchetei, cu toate că în fiecare seară, la vila Regelui, în toiul nopţii, mama Narcisei făcea incantaţii pentru Norocul fiicei ei!

loading...