Un TÂNĂR de 15 ani CÂŞTIGĂ sute de mii de lire. Face mai mulţi BANI decât au făcut părinţii lui într-o viaţă

Are doar 15 ani şi este deja un om de afaceri redutabil. Se numeşte Mohammed Ali şi doar 12 ani şi-a lansat propriul joc pe calculator, iar în doar trei ani a ajuns să câştige sute de mii de lire sterline din pasiunea sa pentru jocuri pe calculator. În ziua de astăzi, tânărul are 15 ani şi deja este patronul unei afaceri banoase care se desfăşoară pe Internet.

“Mă jucam multe jocuri online. În 2012, m-am plictisit şi m-am gândit cum se face un joc. M-am uitat la clipuri pe YouTube ca să învăţ programare în Java”, a declarat tânărul într-un interviu acordat pentru Metro.

Acum 4 ani, cu câteva zile înainte să împlinească vârsta de 13 ani, Mohammad a creat Project 2006, pentru care a cerut o subscripţie de 5.99 lire sterline pentru fiecare lună de utilizare. Într-un timp foarte scurt, jocul a devenit popular foarte rapid, cu peste 3.000 de membri activi în primele luni de la lansare.

“Feedback-ul pe care l-am primit a fost şocant. Aveam peste 100.000 de vizite pe website şi peste 3.000 de membri inregistraţi”, spune Mohammed.

Astăzi, adolescentul Mohammad a pus apoi bazele unei afaceri care se ocupă cu designul de website-uri şi a ajuns să câştige până la 600 de lire pe proiect. Făcând un total, Mohammad a ajuns să economisească sute de mii de lire, bani pe care vrea să îi investească mai departe, în alte proiecte de viitor. Sursă articol.

loading...