DRAMĂ! Programase nunta într-o săptămână. Un telefon de la logodnică l-a făcut să-şi ia zilele

Povestea lui de dragoste a început încă din liceu. Se îndrăgostite de ea şi dorinţa de a se căsători era cel mai frumos vis al celor doi. Cu toate acestea, frumoasa poveste de dragoste s-a sfârşit tragic. Tânărul se numea Cătălin, avea frumoasa vârstă de 26 de ani şi anunţase că pe 3 iulie va avea nunta cu fata de care se îndrăgostise în liceu cu 12 ani în urmă. Acesta era din judeţul Prahova şi locuia în satul Ceraşu. Întreaga comunitatea locală a rămas fără cuvinte la auzul tragediei, scriu cei de la protv.ro

„Aşa am auzit, că ar fi iubit-o prea mult pe fata asta. Am înţeles că au fost la club, fata nu i-ar fi dat atenţie şi atunci el s-a supărat”, spune Mariana Tudose, rudă. „Un băiat de nota 10 şi de milioane… Ne pare rău la toată comuna. Săptămâna asta trebuia să se ducă după verighete şi rochiţă. Şi ce o fi avut băiatul ăsta în cap nu ştiu…”, spune Mihaela Tabauc.

Cearta lor ar fi plecat de la un motiv banal, apoi a continuat cu reproşuri de ambele părţi, după care fata a anunţat că renunţă la logodnă. Vestea aceasta a primit-o Cătălin în timp ce era la serviciu, unde avea o funcţie de conducere la un supermaeket din zonă. Cătălin, după telefonul primit de la logodnica lui şi-a anunţat că se învoieşte pentru a rezolva câteva probleme personale.  În seara aceea, tatăl l-a găsit fără suflare, în podul casei. Vestea a şocat satul, iar pagina de Facebook a tânărului s-a umplut de mesaje de condoleanţe:

„Ne-am fi dorit să-ţi facem alte urări, însă ai ales să ne părăseşti, să nu ne mai bucuri cu prezenţa ta. Nu te vom uita niciodată PRIETEN DRAG. Vei rămâne mereu în sufletele noastre un om cu suflet de aur, un înger. Dumnezeu să te odihnească în pace.”

„Erau logodiţi, ea a întrerupt logodna, s-o fi supărat, ce-o fi fost în sufletul lui… A făcut acest gest, chiar nu merită„, spune Andrei Manta, prietenul tânărului. Durerea prin care trece familia este unde de nedescris. Luni s-au împlinit 10 ani de când tatăl tânărului a suferit un grav accident de pe urma căruia a rămas infirm. Cătălin era sprijinul şi nădejdea părinţilor. Acum, abia pot concepe să se pregătească de înmormântarea lui. Sursă articol.