ACCIDENT GRAV! Un român din Italia a murit carbonizat în maşină, era tată a trei copii

Cristian Pomatariu, în vârstă de 38 de ani şi-a pierdut viaţa sâmbătă seara, după ce autoturismul condus de el a fost lovit în plin de o motocicletă în localitatea italiană Spresiano. Cristian şi soţia lui Mihaela se întorceau de la o cină luată cu prietenii şi mergea să o ducă pe soţia lui la serviciu, relatează portalul de informaţii tribunatreviso.it. În momentul accidentului, cu ultimile puteri el şi-a rugat soţia să părăsească maşina şi să fugă cât mai departe de ea, parcă prevestind ca aceasta va fi cuprinsă de flăcări. Soţia nu a dorit să plece deoarece Cristian nu putea să se elibereze de pe scaunul şoferului, pentru că avea picioarele prinse de fiarele contorsionate, dar cu toate acestea şi-a ascultat soţul şi a fugit cât mai departe.

În acele clipe teribile şi-a văzut soţul pierzându-şi viaţa, în maşina cuprinsă de flăcări.

‘’El a rămas blocat, nu putea să iasă. Picioarele îi erau prinse de fiare. Nu am vrut să îl las, dar a strigat la mine ca măcar eu să mă salvez. Probabil conştientiza ce se va întâmpla”, a povestit Mihaela salvatorilor.

Cu doar câteva ore înainte teribilul accident, cei doi soţi se aflau la o cină cu mai mulţi prieteni. Cristian si Mihaela erau părinţii a trei copii frumoşi. Imediat, Mihaela a telefonat şi prietenilor care încă se mai aflau la cină şi le-a transmis: ”Ajutaţi-mă, Cristian a ars de viu!”.

Vestea morţii tânărului de 38 de ani a căzut ca un trăznet pentru comunitatea românească, în special pentru cei care îl cunoşteau de la biserică. In accident petrecut şi-a mai pierdut viaţa şi tânărul care se afla pe motocicleta. Primele cercetari efectuate la faţa locului au demonstrat că vina pentru producerea accidentului ar fi a barbatului care conducea motocicleta. Sursă foto. Sursă articol infobraila.ro

loading...