O femeie a confundat mascaţii cu striperii

Un caz cât se poate de ciudat s-a întâmplat în satul Cărpiniş, județul Timiș, când mascații DIICOT au descins în casa unui tânăr student la Medicină, în anul v, suspectat că face trafic de droguri. Mama studentului la Medicină, se ocupa de creșterea plantelor din care fiul obținera stupefiantele pentru a le vinde la preţuri cuprinse între 40 şi 50 de lei gramul. Femeia a fost surprinsă chiar în dimineaţa zilei de 8 Martie, de către mascații DIICOT. Aceasta a avut o reacție uluitoare la vederea echipei de mascaţi.

Potrivit sursei brasovultau.ro, femeia a crezut că fiul său i-a făcut o surpriză de Ziua Mamei și a bănuit că e vorba de striperi deghizați în mascați, fără să-şi dea seama că de fapt, barbatii solizi de la uşa ei erau chiar mascaţii DIICOT. Aceştia au găsit în casa femeii, o cultură de cannabis în dezvoltare, dar şi plante puse la uscat. În apartamentul tânărului din Târgu Mureș, acolo unde face şi facultate, s-au găsit un kilogram de cannabis şi 30 de pastile de ecstasy.  Tânărul locuia cu chirie într-un apartament, împreună cu un alt bărbat, în care procurorii DIICOT Braşov au descins şi, în prezenţa celor doi, l-au prins în flagrant pe un coleg în timp ce  consuma droguri. Acesta va fi  cercetat şi el sub control judiciar.

Tânărul se aproviziona cu drogurile crescute în curtea mamei lui şi venea acasă ori de câte ori rămânea făra proviziile de cannabis. Mama, fiul şi colegul de apartament, au fost arestaţi pentru trafic de droguri. Sursa articol Sursa foto

loading...