VIDEO “Sclave la EXPORT” – Italia şi Spania, PARADISUL proxeneţilor şi PROSTITUATELOR românce.

În mass-media apar zilnic informaţii referitoare la lupta autorităţilor pentru combaterea PROSTITUŢIEI. Foarte multe fete ajung în postura de a practica cea mai veche meserie din lume, pentru că sunt dezimformate şi prea dornice de a-şi găsi un loc de muncă bine plătit în străinătate. Conform statisticilor, româncele sunt pe primele locuri ca şi număr de practicante a meseriei de “prostituată”. Astfel, la Milano, 70 % din prostituate sunt românce, la Brescia 50% iar în liziera Italiei, staţiunea Rimini, 90% sunt românce. De curând, Antena 3 a difuzat un reportaj incredibil despre prostituatele româncele din străinătate, emisiune prezentată de jurnalistul Carmen Avram.

Aceasta a mers în ţările mai sus menţionate şi a stat de vorbă cu “fetele” din România despre metodele cum au fost racolate de proxeneţi, stilul de viaţă şi nu în ultimul rând, cum pot scăpa de acolo din ghiarele caracatiţei în care au intrat cu sau fără voia lor. Reportajul prezintă o fetiţă orfană de doar 11 ani care ajunge să fie vândută ca pe un obiect şi trimisă în strada să practice prostituţia. Cazul nu este unul izolat, ca ea sunt fete cu miile, lucrul fiind scăpat de sub control de către autorităţi. Unul dintre cei mai mediatizaţi proxeneţi români este celebrul Ion Clamparu, care a terorizat ani de-a rândul, zeci de mii de femei, mai ales în Spania.

Acum, acest individ este condamnat la 20 de ani de închisoare. “Cap de porc” după cum era poreclit, povesteşte în faţa camerei televiziunii, cu mare relaxare, despre ce a făcut şi mănâncă nestingherit ditamai sandvişul. Nu-i pasă că a distrus nenumărate destine. Că le-a sechestrat pe fetele vulnerabile, le-a vândut şi bătut el şi “locotenenţii” săi ca pe nişte animale. A creat la Marconi în Madrid, un imperiu al câştigurilor. La Casa de Campo a avut peste 2000 de sclave românce, exploatate sexual şi apoi prin toată Spania. Pe multe le-a păcălit, le-a sechestrat.

Oamenii lui l-au ajutat să câştige peste 50 000 euro zilnic. Pentru prinderea proxeneţilor, poliţiştii duc o luptă teribilă, de multe ori fiind nevoiţi să se infiltreze printre aceşti oameni periculoşi, să trăiască în mijlocul lor, să le înţeleagă gestirile şi obiceiurile, să adune probele necesare, după care să se efectueze arestările de rigoare. În timpul reportajului, apare un preot italian care a mers prin Italia, pe străzile întunecate, spunând rugăciuni şi reuşind să le scoată pe multe dintre fete din ascunzători. Preotul le-a promis rezidenţă, permise de muncă iar poliţia italiană l-a ajutat.

Lupta lui nu a fost zadarnică, acesta reuşind să scape destule fete din sclavie şi teroare. Româncele ies “la produs” urmărite atent de proxeneţi, în costume de baie, purtând la ele doar şerveţele umede şi prezervative necesare. Problema este că, dacă acestea nu-şi realizează norma de bani zilnică sunt supuse terorii, prin bătăi succesive şi torturi greu de imaginat pentru un om de rând. Despre româncele care practică prostituţia ştie toată lumea, numai că puţini sunt aceia care ajută cu informaţiile necesare pentru prinderea proxeneţilor. Grav este faptul că foarte multe dintre aceste fete îşi pierd viaţa din cauza condiţiilor în care trăiesc şi “aproape” nimănui nu-i pasă de ceea ce se întâmplă.

loading...

Un romăn aflat la muncă acolo, povesteşte cum a văzut o româncă tânără căzând secerată. Fata murise împuşcată. Nimeni nu s-a băgat. De reţinut că majoritatea româncelor ajunse să practice prostituţia în străinătate, au fost atrase de ofertele de muncă foarte bănoase prezentate de aşa zişi “oameni cinstiţi”, iar când ajung “dincolo” sunt bătute cu bestialitate, supuse chinurilor inimaginabile şi aruncate pe stradă pentru a “produce” zecile de mii de euro. De fiecare dată, bani care ajung a fi cheltuiţi pentru “mituirea” celor care ar trebui să combată acest flagel, în achiziţionarea unor maşini de lux şi de ce nu, în asigurarea unui trai “prea decent” pentru cei care au “în grijă” fetele de pe stradă.

Sursă video. Sursă articol.