Un bărbat a făcut un test de sarcină. Rezultatul l-a șocat.

Și-a făcut în glumă un test de sarcină care i-a salvat viața.

După ce s-a amuzat când a găsit testul de sarcina al fostei iubite în baie, un  bărbat din S.U.A s-a decis să îl și testeze din amuzament, iar rezultatul a fost unul cât se poate de neaşteptat, i-au aparut două liniute roz, lucru ce indică faptul că persoana care a facut testul ar fi însărcinată. A făcut poză la testul ce indică o sarcină și a pus-o pe contul sau de socializare, pentru a  arăta și prietenilor lui experimentul făcut.

Un medic însă i-a dat replica la postarea lui “Dacă e adevărat, atunci trebuie să-ți faci un test pentru cancer testicular. Serios!”

Bărbatul s-a documentat pe net și a aflat că doar testele de sarcină pot detecta acest tip de cancer, prin măsurarea nivelului hormonului sarcinii – gonadotropina corionică umană sau hCG – în urină. Astfel, bărbatul a ascultat sfatul medicului și a mers la medicul de familie. Acesta i-a spus că placenta în care se dezvolta bebelușii secretă o substanță care apare si în cazul cancerului de testicule Spre norocul lui suferea de cancer testicular în stadiu incipient, i-a fost descoperită o mică tumoare în testiculul drept iar testul de sarcină, care a ieșit pozitiv, a ajutat la diagnosticarea sa.

Tratamentul pentru cancerul testicular în fază avansată se poate trata prin îndepartarea testiculelui afectat, plus radioterapie și chimioterapie pentru recuperare. Sursa stire Sursa foto