După 13 ani de mariaj şi-a îngropat soţul. Pe marginea gropii i-a aflat secretul cel mai mare

Anna Grahmson este o tânără de 33 de ani, din Danemarca şi de curând şi-a condus soţul pe ultimul drum. Suferinţa ei a fost mare, deoarece l-a iubit foarte mult şi i-a oferit o căsnicie fericită. În timpul funeraliilor, rudele sale i-au dezvăluit cel mai mare secret pe care fostul ei soţ l-a ţinut bine ascuns. La aflarea secretului, Anna a căzut pur şi simplu în genunchi. Aceasta a aflat adevărul despre relația de rudenie chiar la înmormântarea bărbatului. Rudele i-au spus că fostul ei soţ era de fapt o rudă a ei de sânge foarte apropiată, mai bine zis acesta i-a fost bunic.

A refuzat adevărul și a intrat într-o depresie cumplită. După ce s-au mai liniștit apele, Anna a făcut cercetări și s-a convins că nu a fost mințită. La câteva luni după deces, văduva Anna a primit o scrisoare redactată de la cel care i-a fost soț în ultimii 13 ani. Acesta îi mărturisea că știa adevărul de mai mulți ani, dar i l-a ascuns pentru că o iubea și nu dorea s-o piardă, scrie worldnewsdailyreport.com.

În scrisoarea primită a mai înţeles şi faptul că, acum mulţi ani de zile fostul ei soţ iubitor le-a abandonat pe fiica și pe mătușa Annei pe când el și mama fetelor își încercau norocul ca actori în Germania. Viaţa oferă surprize chiar şi după moarte, iar orice secret bine ascuns nu va rămâne niciodată nedescoperit. Sursă articol.

loading...