A fost arestat în magazin pentru furt. La percheziţie, poliţiştii au fost şocaţi de ce au găsit

Glenn Williams este un pensionar de 67 de ani din Leicester, Marea Britanie. În timp ce se afla la cumpărături, acesta a fost arestat de organele de ordine din cauza faptului că prezenta o umflătură pe sub haine, aceştia crezând că a ascuns lucrurile furate sub puloverul de pe el. Povestea pensionarului este una destul de incredibilă. Acesta a fost diagnosticat cu cancer la intestine în urmă câteva luni de zile şi a fost supus unui tratament complex, urmat de o intervenţie chirurgicală.

Operaţia a decurs foarte bine, numai că după aceasta Glenn a rămas cu o hernie care în timp a crescut, ajungând la dimensiunile unei mingi de fotbal. Umflătura devenea extrem de vizibilă mai ales ales când britanicul tuşea sau strănuta, relatează ediţia online The Sun. După ce s-a descoperit motivul pentru care pensionarul avea o umflătură în acea zonă, acesta a fost eliberat. În doar câteva zile, britanicul a scăpat de această problemă, după ce medicii l-au operat din nou.

hernie_uk_10574200

„Cel puţin, acum mă pot uita din nou în oglindă, fără să mi se pară că sunt respingător. Sunt în al nouălea cer acum că am un corp normal. Faptul că oamenii nu se mai holbează la mine este minunat. Sunt fericit că am scăpat de ea”, a povestit Glenn.

Specialiştii au fost şi ei surprinşi de cazul bărbatului: „A fost cea mai mare hernie pe care am operat-o vreodată. În urmă cu ceva ani, fără tehnologia pe care o avem acum, ar fi fost inoperabilă”, a declarat chirurgul Glenn Offer. Sursă articol.