Şocant! Româncă ucisă cu sadism în Italia.

O femeie din Galaţi a fost violată şi ucisă cu bestialitate în oraşul Salermo. Potrivit presei din Italia, victima se numeşte Roxana Alina Ripa in vârsta de 35 de ani şi se afla în Peninsulă din mai 2015, după ce înainte avusese un atelier de coafură în România. De altfel, în baza de date a oficiului Registrului Comerţului, figurează ca persoana fizică autorizată (PFA) cu acest nume, şi îşi desfăşura activitatea pe strada Tecuci.

Poliţiştii italieni au reuşit să desluşească misterul femeii găsită moartă, pe un câmp din apropiere de Salerno, chiar în ultima zi a anului 2015 după luni de căutări si investigaţii. A fost dată chiar şi pe Interpool pentru a o găsi, dar fără succes. Oamenii legii au descoperit în sfârşit că, victima este româncă şi ultimul ei domiciliu în ţara natală fusese în oraşul Galaţi.

Presa din italia a mai spus că femeia avea un fiu, lăsat cu rudele în România, însă deocamdată nu este clar cine sunt rudele respective şi nici dacă ele au fost contactate de către poliţişti. Anchetatorii italieni au spus că românca a fost ucisa cu „un sadism rar întâlnit”. Au dezvăluit că Roxana Alina Ripa a fost mai întâi sufocată şi apoi i s-a tăiat gâtul, cu circa 48-72 de ore înainte să fie găsită.

Cadavrul a fost descoperit cu pantalonii daţi jos, ca şi cum ar fi întreţinut relaţii sexuale, având faţa în jos. Există ipoteza că ar fi vorba despre un viol, însă, în acelaşi timp, presa din Italia spune că românca era prostituată, şi că nu este exclusă nici varianta ca raportul sexual să fi fost consimtit.

Momentan poliţiştii italieni fac cercetari pentru identificarea celor care au comis crima, având mai multe piste, printre care violul, jaful şi chiar o răfuială între două tabere de proxeneti.  Sursa stire Sursa foto