La 101 ani a NĂSCUT al 17-lea copil. Vezi cum a fost posibil

Italianca Anatolia Vertadella în vârstă de 101, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos după ce a suferit un transplant de ovar, operație contestată de mulți medici din cauza vârstei sale avansate, relatează ediţia online Rivista Napoli. Din cauza vârstei foarte înaintate, numeroşi medici nu au fost de acord cu realizarea operaţiei în urma căreia “bătrânica” Anatolia să devină mama. Operaţia a fost realizată ilegal într-o clinică privată din Turcia, unde legile europene de transplant de ovar nu se pot aplica.

Doamna Anatolia Vertadella nu a vrut să dea publicităţii numele clinicii unde a avut loc intervenția chirurgicală. „Sunt foarte recunoscătoare întregii echipe de medici care m-a operat”, a povestit bunicuța, cu ochii în lacrimi. „Mă simt minunat după ce mi-am născut al 17-lea copil. Acest copil este dovada că Dumnezeu este puternic”, a completat femeia.

Potrivit presei din Italia, Anatolia a fost diagnosticată cu cancer ovarian la vârsta de 48 de ani. Pentru o vreme, aceasta a crezut că Dumnezeu a pedepsit-o și credea că va obține iertarea lui numai dacă va mai naște un copil, deși mai avea acasă 16. Contorversata doamnă este văduvă din anul 1998, şi a declarat că tatăl copilului ei este un donator anonim. Sursă articol.

loading...