A mers la vrăjitoare să se îmbogăţească rapid şi a făcut ceva cumplit la cererea vrăjitoarei.

Un tânăr om de afaceri din Tanzania a vrut să se îmbogăţească rapid şi mers la vrăjitoare. Când a aflat ce trebuie să facă, n-a stat o clipă pe gânduri! Tânărul şi-a supus iubita în vârstă de 20 de ani, unui ritual terifiant. A îngropat-o de vie sperând că, astfel, se va îmbogăţi peste noapte. Tânăra a stat îngropată sub pământ timp de 8 luni şi a îndurat chinuri groaznice. Poliţiştii au salvat-o chiar în ultimul moment, după ce au primit un apel din partea vecinilor iubitului ei, care au anunţat dispariţia tinerei. Mai mult, aceştia au declarat autorităţilor că bărbatul a îngropat pe cineva în curte. Poliţia a rămas şocată de ce-a gasit.

Iubitul tinerei s-a folosit de un placaj şi de o bancă pentru a camufla tunelul care ducea la groapa în care băgase femeia. După acest incident care putea să o coste pe femeie viaţa, tânărul afacerist a fost arestat. Bărbatul a a mărturisit că cea care l-a sfătuit să urmeze acest ritual era o vrăjitoare pe care o cunoscuse recent. Vrăjitoarea i-a cerut să îngroape fiinţa pe care-o iubeşte cel mai mult. Aceasta trebuia să fie hrănită o dată la şapte zile, timp în care el trebuia să citească o incantaţie la capul ei.

I s-a spus că era singura modalitate pentru a se îmbogăţi rapid. Tânăra a supraveţuit miraculos chinurilor la care a fost supusă şi în prezent, încearcă să se recupereze după trauma suferită. Aceasta a povestit salvatorilor săi că era hrănită de două ori pe săptămână şi că nu se aştepta să mai trăiască. Era aproape moartă când politistii au găsit-o. La investigaţii, medicii au descoperit că muşchii de pe spate s-au strâns pe o parte, din cauza poziţiei în care a fost forţată să stea. De altfel, aceştia au spus că va avea nevoie de o lungă perioadă de timp pentru a se reface psihic. Sursa stire

loading...