Minor de 17 ani, beat criţă la volan, a omorât o femeie gravidă pe trecerea de pietoni.

O decizie revoltătoare a fost luată de magistraţii de la Judecatoria Bălceşti, judeţul Vâlcea. După un proces care a durat aproape 6 luni, în care un minor de 17 ani a omorât pe trecerea de pietoni o femeie însărcinată, după care a rănit şi fetiţa acesteia de numai 2 anişori, organele de judecată au hotărât să îl condamne pe criminal la un an închisoare cu executare şi eliberarea din arest preventiv până la rămânerea definitvă a hotărârii.

Soţul femeii decedate este preot în comuna Gradiştea şi considera pedeapsa este prea mică pentru aşa zisul şofer şi se teme că, odată lasat în liberatate, adolescentul va face tot posibilul să fugă din ţară pentru a nu mai răspunde de faptele sale. În ziua în care a provocat accidentul, minorul de 17 ani nu avea permis de conducere şi era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Accidentul s-a produs în luna octombrie 2015, când femeia de 27 de ani a fost lovită pe trecerea de pietoni de lângă grădiniţa din Gradiştea, loc unde se oprise să îşi lase fetiţa. Sursă foto. Sursă articol.

loading...