S-a căsătorit cu tatăl ei în vârstă de 72 de ani. Motivul e uluitor.

Nis, o femeie din Serbia în vârstă de 43 de ani, s-a despărțit de soțul ei după ce s-a întors din străinatate, deoarece nu a găsit un loc de muncă sezonier. Apoi s-a recăsătorit cu tatăl ei cu acte în regulă.

Tatăl femeii, om respectabil în comunitatea sa, a acceptat oferta fiicei și s-au căsătorit într-o ceremonie discretă. Nu a participat niciun membru al familiei, fiind revoltați de fapta celor doi. Vecinii, niciodată nu au privit cu ochi buni această căsătorie și i-au arătat mereu cu degetul pe stradă.

Rudele și vecinii nu înteleg cum a putut legea să permită o căsătorie între tată și fiica. Mai mult, aceștia au aflat adevărul din spatele acestei căsnicii, adică, femeia i-a vrut numai pensia, în valoare de 800 de euro.

“Soțul era șomer, eu nu aveam nicio slujbă. Trăim din pensia tatălui meu. Ne-am apucat să negociem și vom avea grijă de el până când va muri, nimic altceva nu s-a schimbat”, spune femeia.

Mai mult, femeia nu crede că a facut ceva rău și luptă pentru copii ei pe care îi are cu fostul soț. Locuitorii comunității din care fac parte cei doi, o consideră pe femeie o perversa și că profita de propriul tată.

Astfel de cazuri sunt din ce în mai dese în Serbia, iar oamenii depun eforturi pentru stabilitatea lor financiară. Sursa stire Sursa foto

loading...