S-a căsătorit cu tatăl ei în vârstă de 72 de ani. Motivul e uluitor.

O femeie din Serbia, în vârstă de 43 de ani, s-a căsătorit cu tatăl ei.

Nis, o femeie din Serbia în vârstă de 43 de ani, s-a despărțit de soțul ei după ce s-a întors din străinatate, deoarece nu a găsit un loc de muncă sezonier. Apoi s-a recăsătorit cu tatăl ei cu acte în regulă.

Tatăl femeii, om respectabil în comunitatea sa, a acceptat oferta fiicei și s-au căsătorit într-o ceremonie discretă. Nu a participat niciun membru al familiei, fiind revoltați de fapta celor doi. Vecinii, niciodată nu au privit cu ochi buni această căsătorie și i-au arătat mereu cu degetul pe stradă.

Rudele și vecinii nu înteleg cum a putut legea să permită o căsătorie între tată și fiica. Mai mult, aceștia au aflat adevărul din spatele acestei căsnicii, adică, femeia i-a vrut numai pensia, în valoare de 800 de euro.

“Soțul era șomer, eu nu aveam nicio slujbă. Trăim din pensia tatălui meu. Ne-am apucat să negociem și vom avea grijă de el până când va muri, nimic altceva nu s-a schimbat”, spune femeia.

Mai mult, femeia nu crede că a facut ceva rău și luptă pentru copii ei pe care îi are cu fostul soț. Locuitorii comunității din care fac parte cei doi, o consideră pe femeie o perversa și că profita de propriul tată.

Astfel de cazuri sunt din ce în mai dese în Serbia, iar oamenii depun eforturi pentru stabilitatea lor financiară. Sursa stire Sursa foto

1 Comment on S-a căsătorit cu tatăl ei în vârstă de 72 de ani. Motivul e uluitor.

  1. MOTIVUL CRED CA DE FAPT SUNT BANI !!! SI SA TE CASATORESTI CU TATAL TAU ? STRIGATOR LA CER !!!

Comments are closed.