Calvarul fiicei actorului Codrescu Constantin nu se mai termină

Momentele grele prin care trece Anca, fiica marelul actor Codrescu Constantin sunt bine cunoscute de mass-media din România. Problema majorăm este aceea că, în urma repetatelor interviuri susţinute de aceasta la diverse ziare şi televiziuni, nu i-au adus încă un ajutor care să poată soluţiona problemele de care se loveşte zilnic. Au urmat procese, timp pierdut pe holurile Judecătoriilor şi degeaba, totul se adânceşte si mai tare ca până acum.

După ce a înaintat divorţul unei căsătorii care a durat aproape 20 de ani, femeia susţine că nu va mai trece mult timp riscă şi o să ajungă în stradă din cauza, aşa cum declară ea, unor erori de judecată în ceea ce priveşte divorţul de fostul soţ, încă nefinalizat.

“Divortul meu….
Tatal meu marele actor Codrescu Constantin nu doreste sa auda de suferinta mea…. Deoarece eu am un venit de 740 Ron unde lucrez nu imi permit un avocat care sa ma reprezinte sa pot lupta impotriva minciunii sustinute de avocatul inca sotului meu. Doamna judecator nu mi-a acceptat fiica ca martor pe motiv ca nu accepta grad unu si doi ca martori dar culmea lui i-a accepta mama si sora ca martor. Stiu ca Dumnezeu o sa imi gaseasca o solutie sa reusesc atat eu cat si fiica mea care este revoltata…..Doamne ajuta!”

Cei care au citit pe pagina ei de facebook, suferinţa prin care trece, au empatizat cu ea şi sunt de acord că îi va trebui un AVOCAT BUN care să O AJUTE în demersurile pe care le va avea de luat.

“În urma divorţului intentat de mine risc să rămân pe drumuri după 20 ani căsnicie şi nu alături de minor. Doamna Judecător nu mi-a acceptat fiica să mă reprezinte ca martor să le spună ce fel de tată este, în timp ce sora şi mama fostului meu soţ au fost aleşi “, a spus Anca pentru Cancan.ro.

Despre integrarea în familia actorului, aceasta s-a realizat în anul 1983, pe când era director la Casă de Copii din Brăila, iar actorul Constantin Codrescu a înfiat o fetiţă în vârstă de câţiva anişori. Când a adoptat-o pe Anca, maestrul era căsătorit cu cea de-a patra soţie a să, Ildiko, actriţa la Teatrul «Maria Filotti» din Brăila. Anii au trecut, dar pe măsură ce copila a crescut, tatăl ei nu s-a mai înţeles atât de bine cu ea. Nici în ziua de azi nu sunt foarte apropoiaţi.

Cei care doresc să-i întindă o mână de ajutor, o pot face luând legătura cu ea pe pagina personală de FaceBook – Codrescu Anca

loading...