Incendiu groaznic la Gara de Nord din Timişoara.

A fost panică mare în cursul zilei de duminică seara în jurul orei 19.30, în zona Gării de Nord din Timişoara, unde  trei vagoane de la un  tren dezafectat au luat foc, iar flăcările foarte mari se puteau vedea liniştit de la o distanţa mare. În prima fază se bănuia că ar fi vorba despre un atentat terorist.

Pompierii au fost chemaţi în zona de triaj, după ce un vagon dezafectat a ars complet apoi s-a extins la alte două vagoane, iar flăcările foarte mari erau o adevărată ameninţare să se extindă şi la celelalte vagoane, iar totul se putea transforma într-o catastrofă de proporţii.

Echipajul ISU a venit la faţa locului cu trei autospeciale şi 16 subofiţeri care s-au luptat cu flăcările timp de o oră. Flăcările puternice şi fumul gros au putut fi văzute de la distanţă foarte mare.

Se pare că în momentul izbucnirii incendiului, în vagon se aflau doi oameni ai străzii, un bărbat şi o femeie. Surse din parte ISU care lucrau intens la stingerea flăcărilor uriaşe, au declarat că incendiu a fost provocat de oamenii străzii, care locuiesc în vagoanele dezafectate, folosite ca adăpost. După stingerea incendiului, pompierii au găsit cadavrul carbonizat al unei persoane căruia nu i se cunoaşte încă identitatea.

Pompierii vor face cercetări amănuţite pentru a stabili condiţiile exacte în care a izbucnit incendiul. Sursa stire Sursa foto

loading...