În India, copiii care mor sub 10 ani, li se leagă o piatra de gât şi sunt aruncaţi în râul Gange

Pe site-ul Liveleak.com a apărut o înregistrare “horror”, unde sunt filmaţi mai mulţi câini cum mănâncă un cadavru de copil. Filmul a fost realizat de turistul Jesse Hoff în luna octombrie a anului 2011 şi a fost vizionat de sute de mii de utilizatori. Aceştia au rămas stupefiaţi de imaginile filmate dar şi de explicaţia turistului vis-a-vis de momentul înregistrat.

Filmul a fost făcut de turistul Jesse Hoff în octombrie 2011 şi arată cum nişte câini mănâncă cu poftă dintr-un cadavru pe care îl găsesc într-un râu. „Înregistrarea a fost făcută pe malul râului Gange din India. În timp ce unul dintre câini mănâncă din trup, un altul sfârtecă chiar capul cadavrului”, a povestit Jesse Hoff.

Acesta a adăugat stupefiat: „Am înţeles că în India copiii până în 10 ani care mor nu sunt incineraţi şi li se pune o piatră de corp şi sunt scufundaţi în apă. Mi-au spus că asta e viaţa”.

NU VIZIONAŢI ACEST VIDEOCLIP DACĂ NU AVEŢI MAI MULT DE 18 ANI

Warning – Item Tourist Finds Dog Eating The Headless Corpse Of A Child Next To The Ganges River (India) **GRAPHIC** might contain content that is not suitable for all ages.
By clicking on CONTINUE you confirm that you are 18 years and over.

 

loading...