ADIO la înmatriculări în Bulgaria. Statul vecin a MĂRIT taxele, nu se mai merită!

Zeci de mii de români şi-au înmatriculat maşinile în Bulgaria, în ultimii ani. Bulgarii au schimbat de curând legea, iar taxele şi impozitele sunt la fel de mari ca în România, iar un drum până în Bulgaria nu mai este de folos nimănui.

Înmatriculările mai ieftine în Bulgaria par să ia sfârșit. Un tânăr din Constanța care a vrut să-și înmatriculeze mașina în țara vecină a făcut cale întoarsă, după ce a aflat că pentru un autoturism marca Alfa Romeo cu un motor de 1,9 litri, trebuie să plătească în jur de 600 de euro pentru impozit și asigurare.

“Vin acum din Bulgaria, o jumatate de ora de cand am ajuns. Am fost cu un prieten sa facă un ITP la o Alfa din 2000 1.9 si treaba e nasoala de tot. Bulgarii l-au pus sa plătească impozit 280 de euro, iar pentru ca masina era pe firma 300 de euro numai asigurarea, a intrat o lege de azi dimineata la ei. E haos total acuma acolo, baieții de la RAR de acolo au zis ca o sa închidă prăvălia in felul asta… Erau vreo 10 mașini la înmatriculat toate s-au întors neinmatriculate”, a scris ieri tânărul pe pagina de socializare.

Sursă articol reporterntv.ro

loading...