“Life Science” RUPE TĂCEREA: Există planta care ucide 98% din celulele canceroase

Lupta oamenilor de ştiintă pentru găsirea unui leac împotriva cancerului se pare că a fot benefică. Plecând de la cercetări mai vechi de 50 de ani, ale unor savanţi chinezi, oamenii de ştiinţă au declarat planta pelinita (Artemisia annua) sau pelinul dulce, că poate distruge până la 28% dintre celulele canceroase, dar folosite în combinație cu fierul, le distruge aproape în totalitate și asta fără să afecteze celulele sănătoase.

Artemisinina, care este substanţa activă din această plantă, a fost folosită, în trecut, ca remediu împotriva malariei. Cum funcţionează: fierul se acumulează în celulele canceroase, datorită receptorilor de transferină care le ajută în procesul de diviziune celulară. Și celulele normale au, de asemenea, acești receptori, dar celulele canceroase pot fi vizate de combinația de fier și artemisinina. Până acum s-au făcut numeroase experimente și toate dovedesc că, în combinație cu fierul, artemisinina poate distruge în mod eficient boala numită cancer, relatează sanatate.bzi.ro

Artemisinina a fost testată pe 55 de tipuri de cancer

Despre substanţa benefică numită “artemisinina” se poate spune că a fost descoperită pentru prima dată, în anul 1972, de către savanții chinezi Henry Lai și Narendra Singh de la Universitatea din Washington, care au folosit-o tratamentul malariei, în timpul Războiului din Vietnam. Artemisinina este antimalaric recunoscut, fiind eficientă în lupta împotriva tulpinilor de Plasmodium cu rezistență medicamentoasă. Vestea bună este că pelinita a fost testată pe 55 de tipuri de celule canceroase.

După cele mai noi cercetări științifice, reiese că leucemia, cancerul de colon, melanomul (cancer de piele), cancerul la sân, cancerul la prostată, tumorile cerebrale și cancerul la rinichi răspund bine la tratament. Planta este eficientă și în tratarea cancerului la pancreas. Pe piaţa medicamentelor a început să apară deja “vestitele borcănele” cu suplimente alimentare ce conţin aceasta plantă benefică dar ATENŢIE, nu folosiţi fără să întrebaţi medicul curant. Sursă foto. Sursă articol.

loading...